Ga met vertrouwen je examenperiode tegemoet!

Onze ervaren docenten geven trainingen die helpen bij een optimale voorbereiding.

zoek een vestigingZoek een vestiging Vraag een gratis intake aan

examentraining

Het is zover: dit jaar doe je eindexamen. Spannend! Helemaal als je je nog niet zeker voelt over een vak. Van 22 tot en met 26 april organiseert Studiekring (Check5) examentrainingen op diverse locaties in Zuid-Limburg. In 2 dagen neem je samen met een examentrainer de examenstof van A tot Z door. Theorie en opgaven maken. Zodat je met vertrouwen je examens ingaat. En zeker je diploma haalt.

In de tabel zie je voor welke vakken we examentrainingen geven in Zuid-Limburg.

Aanmelden
Deelname aan een tweedaagse examentraining kost € 240,- (HAVO, VWO) en € 199,- voor VMBO TL. Inschrijven kan via ons aanmeldformulier.

Wil jij scoren op je examens? Meld je vóór 13 april aan. Op basis van alle inschrijvingen maken we een definitief rooster. Uiterlijk twee weken voor de examentraining ontvang je een mail met dit rooster en ook de locatie waar je ingedeeld bent. Jouw examentraining vindt hoe dan ook op twee aansluitende doordeweekse dagen in de meivakantie plaats. De locaties waar gebruik van wordt gemaakt zijn in Hoensbroek, Heerlen, Maastricht, Meerssen en Sittard.

CSE begeleiding

Graag al eerder starten met een goede examenvoorbereiding? Denk dan eens aan CSE begeleiding van Studiekring Check5. Deze begeleiding is geschikt voor leerlingen die niet stevig het eindexamen ingaan. Dit kan komen, omdat je er niet zo goed voor staat of omdat je opziet tegen de stress tijdens de examenperiode. De CSE begeleiding valt uiteen in 3 periodes:

De eerste periode is een periode waarin je een complete leerplanning maakt voor de gehele voorbereiding. De tweede periode is de periode voor het eindexamen, volgens een vast rooster kom je overdag van 10.30 - 14.30 naar ons toe en ga je intensief aan de slag met het leren en oefenen voor het eindexamen, voor alle vakken. Alle vragen die je hebt kan je natuurlijk stellen aan de begeleiders. Zij kunnen je de stof uitleggen waar je nog moeite mee hebt.  De laatste periode is de periode tijdens de examens. Ook dan gaat de begeleiding door! Je zet de puntjes op de i, oefent dat moeilijke onderdeel uit de stof nog een keer en stelt je laatste vragen. Zo kan je met een gerust gevoel het examen ingaan. Tijdens de eindexamens gaan wij doordeweeks open van 18.45 - 21.30.

Tijdens de eindexamenbegeleiding word je elke dag begeleid door een begeleider die goed is in de vakken waarmee jij die dag aan de slag gaat. Zo ben je ervan verzekerd dat je antwoord krijgt op je vragen en je de uitleg krijgt die je nodig hebt. De prijs van de eindexamenbegeleiding is € 425,-.

Praktische informatie
We geven CSE begeleiding in al onze vestigingen in Zuid-Limburg. Inschrijven kan via ons aanmeldformulier maar natuurlijk ook telefonisch: 085-0498 200. Ook met vragen kan je hier terecht. Inschrijven kan tot 5 april 2019.

Tip
Is de genoemde inschrijfdatum al verstreken? Klik hiernaast op de  knop ‘aanmelden’. Alle vakken die je in het dropdown-menu ziet verschijnen, zijn nog open voor inschrijving.


Let op: Bij te weinig deelnemers voor een examentraining (4 of minder) wordt er een alternatief geboden. Studiekring zal na de sluitingsdatum de betreffende leerlingen informeren. Zie hiervoor de algemene voorwaarden, artikel 26.