Ga met vertrouwen je examenperiode tegemoet!

Onze ervaren docenten geven trainingen die helpen bij een optimale voorbereiding.

zoek een vestigingZoek een vestiging Vraag een gratis intake aan

examentraining

TIP  Is de genoemde inschrijfdatum al verstreken? Klik hiernaast op de roze knop ‘aanmelden’. Alle vakken die je in het dropdown-menu ziet verschijnen, zijn nog open voor inschrijving. Staat jouw vak er niet bij, klik dan hier om je in te schrijven voor centrale examentrainingen in Houten (Utrecht) of Limburg.

Het is zover: dit jaar doe je eindexamen. Super spannend! Helemaal als je je nog niet zeker voelt over een vak. Woendag 9 en donderdag 10 mei 2018 organiseert Studiekring examentrainingen bij jou op school. Samen met een examentrainer neem je de examenstof van A tot Z door in theorie en in opgaven. Zodat je met vertrouwen je examens ingaat. En zeker je diploma haalt.

Hoe ziet een examentraining eruit op het Sondervick College?
Je volgt examentraining in één vak.
Leerlingen krijgen les in kleine groepen van een door Studiekring opgeleide trainer. Een training duurt 2 dagen en is per dag opgedeeld in 3 theorieblokken en bijbehorende opgaven en oefenexamens. De complete examenstof wordt op deze manier nog een keer behandeld. Daarnaast richten we ons ook op de manier van werken en de aanpak die nodig is voor een succesvol examen. Goed voorbereid, met meer zelfvertrouwen het eindexamen in – betere cijfers, meer kans op slagen en waardevolle kennis en vaardigheden.

Kosten deelname: Deelname aan een 2-daagse examentraining op het Sondervick College kost € 160,- (vmbo) / €180,- (havo/vwo) per leerling. Een trainingsdag voor vmbo duurt van 9 uur tot 16 uur en voor havo en vwo van 9 tot 17 uur.
Let op: neem zelf de Examenbundel van ThiemeMeulenhoff mee naar de training.

Inschrijven
Inschrijven kan tot 29 april 2018 via ons aanmeldformulier.

Centrale training
Komt de training op school voor jou niet goed uit? Dan heb je 2 mogelijkheden om ergens anders training van Studiekring te volgen. Wij geven in de weekenden voorafgaand aan de examens ook trainingen op diverse locaties in Zuid-Limburg en in Houten (Utrecht). Kijk hier voor meer informatie.