stellamariscollege

TIP  Is de genoemde inschrijfdatum al verstreken? Klik hiernaast op de roze knop ‘aanmelden’. Alle vakken die je in het dropdown-menu ziet verschijnen, zijn nog open voor inschrijving. Staat jouw vak er niet bij, klik dan hier om je in te schrijven voor centrale examentrainingen in Houten (Utrecht) of Limburg.

Het is zover: dit jaar doe je eindexamen. Super spannend! Helemaal als je je nog niet zeker voelt over een vak. Maandag 30 april t/m zaterdag 5 mei 2018 organiseert Studiekring 2-daagse examentrainingen bij jou op school voor havo- en vwo-leerlingen. Samen met een examentrainer neem je de examenstof van A tot Z door in theorie en in opgaves maken. Zodat je met vertrouwen je examens ingaat. En zeker je diploma haalt.

Hoe ziet een examentraining eruit op het Stella Maris College?
Je volgt examentraining in één vak.
Leerlingen krijgen les in kleine groepen van een door Studiekring opgeleide trainer. Een training duurt 2 dagen en is per dag opgedeeld in 3 theorieblokken en bijbehorende opgaven en oefenexamens. De complete examenstof wordt op deze manier nog een keer behandeld. Daarnaast richten we ons ook op de manier van werken en de aanpak die nodig is voor een succesvol examen. Goed voorbereid, met meer zelfvertrouwen het eindexamen in – betere cijfers, meer kans op slagen en waardevolle kennis en vaardigheden.

Kosten deelname: Deelname aan een 2-daagse examentraining op het Stella Maris College kost €160,- per leerling. Een trainingsdag duurt van 9 uur tot 17 uur.
Let op: neem zelf de Examenbundel van ThiemeMeulenhoff mee naar de training.

Inschrijven
Inschrijven kan tot en met 11 april 2018 via ons aanmeldformulier.

Centrale trainingen in Zuid-Limburg
Komt de training op school voor jou niet goed uit? Studiekring Check5 geeft meerdere examentrainingen voorafgaand aan de eindexamens op diverse locaties in Zuid-Limburg. Kijk hier voor meer informatie.

Reviews

review

"Professionele en persoonlijke begeleiding, goed overleg tussen Studiekring, school en ons als ouders, waardoor er goede afspraken gemaakt zijn en onze dochter, die discalculie heeft echt blijvend geholpen is. Voor ons was vooral de expertise in discalculie doorslag gevend om met Studiekring in zee te gaan en daar hebben we geen spijt van!"

Jorinde Brandligt

Bekijk alle beoordelingen