header groen

GVPHet is zover: dit jaar doe je eindexamen. Spannend! Zeker als je je nog niet zeker voelt over een vak. Maandag 24 en dinsdag 25 april organiseert Studiekring examentraining op het Groen van Prinstererlyceum. In 2 dagen neem je samen met een examentrainer de examenstof van A tot Z door. Theorie en opgaven maken. Zodat je met vertrouwen je examens ingaat. En zeker je diploma haalt. Wil jij scoren op je examens? Meld je voor 3 april aan.

Op het Groen van Prinstererlyceum organiseren wij examentraining in de volgende vakken:

MAVO

  • Economie ma 24 en di 25 april € 165,-
  • Wiskunde ma 24 en di 25 april € 165,-
  • NaSk1 ma 24 en di 25 april € 165,-aanmelden png

 

HAVO

  • Economie ma 24 en di 25 april € 165,-
  • Natuurkunde ma 24 en di 25 april € 165,-
  • Scheikunde ma 24 en di 25 april € 165,aanmelden png

 

VWO

  • Economie ma 24 en di 25 april € 165,-
  • Scheikunde ma 24 en di 25 april € 165,aanmelden png

 

Wil je nu alvast tips om je optimaal voor te kunnen bereiden op het eindexamen?

Wij hebben de belangrijkste examentips voor je op een rijtje gezet. In de training behandelen we nog meer tips en gaan we daarmee oefenen.

Reviews

review

"Door autisme gaan dingen bij onze zoon van 13 niet vanzelf. Hij ging gamen tijdens het huiswerk maken en tijdens de lessen op school gebeurde hetzelfde. We zagen hoe hij het overzicht over school steeds verder kwijt raakte en hierdoor nog meer ging gamen. We maakten een planning, maar het bleef heel veel strijd opleveren, waar het hele gezin last van had. We maakten ons zorgen. Gelukkig stond hij open voor Studiekring. Toch ging ook dat niet vanzelf en regelmatig kwam hij er met een punthoofd vandaan. Wat was het een zegen om te merken hoe de coördinator van de locatie Soest hem in het vizier had, kennis had van autisme, de methodiek van 'Geef me de vijf' kende en voor hem een plan op maat maakte. Duidelijke afspraken hielpen hem om vol te houden. Het duurde een paar maanden, maar toen ging 'de knop om' en merkte onze zoon dat zijn cijfers vooruit gingen. Hij kreeg weer grip op school en begon er weer voor te werken. Hij is met goede resultaten over gegaan naar 3VWO. De huiswerk planner van Studiekring is nog steeds zijn rode draad. Gamen in de les wil hij niet meer. En thuis? Tsja, dat kan soms beter, maar het lukt hem om zich aan zijn planning te houden en te blijven werken voor mooie resultaten."

Johanneke Scherrenburg

Bekijk alle beoordelingen