KWC

kwcHet is zover: dit jaar doe je eindexamen. Spannend! Zeker als je je nog niet zeker voelt over een vak. Maandag 1 en donderdag 4 mei organiseert Studiekring examentraining op het Koningin Wilhelmina College Culemborg. In 2 dagen neem je samen met een examentrainer de examenstof van A tot Z door. Theorie en opgaven maken. Zodat je met vertrouwen je examens ingaat. En zeker je diploma haalt. Wil jij scoren op je examens? Meld je voor 3 april aan.

Op het Koningin Wilhelmina College Culemborg organiseren wij tweedaagse examentrainingen. Deelname kost ‚ā¨ 140,- per training. Op het KWC kun je examentraining volgen in de vakken:

Havo

aardrijkskunde Engels Natuurkunde    Wiskunde B
Biologie Frans Nederlands  
Duits Geschiedenis Scheikunde  
Economie M&O Wiskunde A  

 

aanmelden png

VWO

aardrijkskunde Engels Natuurkunde    Wiskunde B
Biologie Frans Nederlands Wiskunde C
Duits Geschiedenis Scheikunde  
Economie M&O Wiskunde A  

aanmelden png

 

Wil je nu alvast tips om je optimaal voor te kunnen bereiden op het eindexamen?

Wij hebben de belangrijkste examentips voor je op een rijtje gezet. In de training behandelen we nog meer tips en gaan we daarmee oefenen.

Reviews

review

"Mijn zoon met PDDNOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan."

Ellis Lageweg

Bekijk alle beoordelingen