Havo bio 2016

Wil jij goed voorbereid je havo eindexamen biologie in? Volg dan onze examentraining waarin we jou alle ins en outs uitleggen over het examen biologie. Theorie wordt afgewisseld met oefenopgaven. En onze speciaal getrainde docenten beantwoorden natuurlijk al je vragen.

Inhoud van de training

In 2 dagen nemen we met jou de volledige examenstof door. Dit gebeurt in kleine groepjes met ervaren examentrainers.  Per dag heb je 3 blokken theorie. Elk theorieblok sluiten we af met oefeningen en voorbeeldopgaven. Ook oefenen we met voorbeeldexamens. Onze examentraining is persoonlijk. We nemen met jou je knelpunten door en geven antwoord op al je vragen. Je stelt een plan van aanpak op waarmee je thuis weer verder mee aan de slag kan. Zo bereid je je op alle fronten goed voor. En begin jij zelfverzekerd aan je examen biologie.

Naast de inhoudelijke theorie besteden we tijdens de training ook veel aandacht aan de vaardigheden die je nodig hebt om je examen biologie zo goed mogelijk te maken. Hoe pak je de meest voorkomende vragen aan? Waar moet je op letten en uit welke onderdelen bestaat een goed antwoord? Er zijn meerdere pauzes tussen de blokken door.

Theorie biologie havo:

Zelfregulatie
Zelforganisatie
Interactie
Reproductie
Evolutie

Wil je alvast tips om je optimaal voor te kunnen bereiden op het eindexamen biologie? Wij hebben de belangrijkste tips voor je op een rijtje gezet.

aanmelden DefBrochure def

 

Reviews

review

"Ook wij hebben positieve ervaringen met onze zoon bij Studiekring (locatie Nijmegen). Hij maakt en leert er in 3 dagen begeleiding per week het grootste deel van zijn huiswerk en toetsen, en dat scheelt veel strijd en gedoe thuis. Onze zoon geniet nu echt van zijn vrije tijd thuis. Hij heeft er goed leren plannen en structureren, en heeft de knop echt om kunnen zetten in het 2e brugklasjaar. Zonder motivatie redt een leerling het niet, ook niet bij Studiekring, maar de professionele en persoonlijke begeleiding heeft onze zoon zeker geholpen zijn motivatie te vinden en er vertrouwen in te krijgen dat (voor zijn doen) hard werken en een goede planning ook resultaten opleveren. Ze gaan ook zeer flexibel om met de bij vlagen nogal last minute planning van onze zoon en met afwijkende schooltijden - dan kan hij eerder terecht. Leerlingvolgsysteem werkt ook uitstekend, als ouder word je goed geïnformeerd en ben je altijd op de hoogte van de voortgang. Een fijne organisatie!"

Ellen Hagen

Bekijk alle beoordelingen