Havo eco 2016

Wil jij goed voorbereid je havo eindexamen economie in? Volg dan onze examentraining waarin we jou alle ins en outs uitleggen over het examen economie. Theorie wordt afgewisseld met oefenopgaven. En onze speciaal getrainde docenten beantwoorden natuurlijk al je vragen.

Inhoud van de training

In 2 dagen nemen we met jou de volledige examenstof door. Dit gebeurt in kleine groepjes met ervaren examentrainers.  Per dag heb je 3 blokken theorie. Elk theorieblok sluiten we af met oefeningen en voorbeeldopgaven. Ook oefenen we met voorbeeldexamens. Onze examentraining is persoonlijk. We nemen met jou je knelpunten door en geven antwoord op al je vragen. Je stelt een plan van aanpak op waarmee je thuis weer verder mee aan de slag kan. Zo bereid je je op alle fronten goed voor. En begin jij zelfverzekerd aan je examen economie.

Naast de inhoudelijke theorie besteden we tijdens de training ook veel aandacht aan de vaardigheden die je nodig hebt om je examen economie zo goed mogelijk te maken. Hoe pak je de meest voorkomende vragen aan? Waar moet je op letten en uit welke onderdelen bestaat een goed antwoord? Er zijn meerdere pauzes tussen de blokken door.

Theorie economie havo:

1. Markt: prijsvorming en marktstructuur
2. Ruilen over de tijd: gezins-, bedrijfs- en overheidshuishoudingen analyseren
3. Samenwerken en onderhandelen
4. Risico en informatie: onzekerheid verkleinen
5. Welvaart en groei: nationaal en mondiaal niveau
6. Goede tijden, slechte tijden: schommelingen in economische activiteit

 aanmelden DefBrochure def

Reviews

review

"Na jaren uitlandig te zijn geweest kwamen we Juli 2017 weer naar NL. Mijn zoon spreekt vloeiend Engels en Spaans maar zijn beheersing van de Nederlandse taal is verwaterd. Vervolgens met de schoolleiding afgesproken om hem bij Studiekring zowel huiswerkbegeleiding als ook bijlessen Nederlands te laten volgen. Ik ben als ouder ontzettend content met de begeleiding, aandacht en vooral de kwaliteit van de begeleiding. Jullie mensen (Frank) doen op het Studiekring Lorentz Lyceum Arnhem uitstekend werk. Daarvoor dank."

Harold

Bekijk alle beoordelingen