Heemlanden - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

logo houtens

logo de heemlanden

Het is zover: dit jaar doe je eindexamen. Super spannend! Helemaal als je je nog niet zeker voelt over een vak. Op 27 & 28 april en 4 & 5 mei organiseert Studiekring op College de Heemlanden examentrainingen. Samen met een examentrainer neem je de examenstof van A tot Z door in theorie en in opgaves maken. Zodat je met vertrouwen je examens ingaat. En zeker je diploma haalt.

Hoe ziet een examentraining eruit op College de Heemlanden en Het Houtens? 
Je volgt examentraining in één vak. Leerlingen krijgen les in kleine groepen van een door Studiekring opgeleide trainer. Een training duurt 2 dagen en is per dag opgedeeld in 3 theorieblokken en bijbehorende opgaven en oefenexamens. De complete examenstof wordt op deze manier nog een keer behandeld. Daarnaast richten we ons ook op de manier van werken en de aanpak die nodig is voor een succesvol examen. Goed voorbereid, met meer zelfvertrouwen het eindexamen in – betere cijfers, meer kans op slagen en waardevolle kennis en vaardigheden.

Kosten deelname
Deelname aan een 2-daagse examentraining op College de Heemlanden en Het Houtens kost €159,- (vmbo) en €185,- (havo/vwo) per leerling. Een trainingsdag voor vmbo duurt van 9 uur tot 16 uur. Voor havo en vwo duurt een trainingsdag van 9 uur tot 17 uur.  Let op: neem zelf de Examenbundel van ThiemeMeulenhoff mee naar je examentraining.

Inschrijven
Inschrijven kan tot en met 7 april 2019 via ons aanmeldformulier.

Tip
Is de genoemde inschrijfdatum al verstreken? Klik hiernaast op de  knop ‘aanmelden’. Alle vakken die je in het dropdown-menu ziet verschijnen, zijn nog open voor inschrijving.