Jan van Brabant college - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Jan van Brabant College

Het is zover: dit jaar doe je eindexamen. Super spannend! Helemaal als je je nog niet zeker voelt over een vak. Van 29 april tot en met 3 mei organiseert Studiekring bij jou op school examentrainingen bij jou op school. Samen met een examentrainer neem je de examenstof van A tot Z door in theorie en in opgaves maken. Zodat je met vertrouwen je examens ingaat. En zeker je diploma haalt.

Hoe ziet een examentraining eruit op het Jan van Brabant College? 
Je volgt examentraining in één vak. Leerlingen krijgen les in kleine groepen van een door Studiekring opgeleide trainer. Een training duurt 1 of 2 dagen en is per dag opgedeeld in 3 theorieblokken en bijbehorende opgaven en oefenexamens. De complete examenstof wordt op deze manier nog een keer behandeld. Daarnaast richten we ons ook op de manier van werken en de aanpak die nodig is voor een succesvol examen. Goed voorbereid, met meer zelfvertrouwen het eindexamen in – betere cijfers, meer kans op slagen en waardevolle kennis en vaardigheden.

Kosten deelname
Voor de deelname aan de eerste twee examentraining wordt een bijdrage van € 30,- voor een eendaagse en € 50,- voor een tweedaags training per leerling in rekening gebracht. Een trainingsdag duurt van 9 uur tot 16 uur. Indien je een derde training wilt volgen moet deze volledig zelf betaald worden. De kosten hiervoor zijn € 109,- voor een eendaagse en € 159,-. voor een tweedaagse training.

Let op: neem zelf de Examenbundel van ThiemeMeulenhoff mee naar je examentraining.

Inschrijven
Aanmelden voor de eerste twee trainingen kan via het aanmeldformulier. Voor aanmelden voor de 3e training kan een mail gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  onder vermelding van de naam van de leerling en het vak. Aanmelding kan tot en met 12 april 2019 via ons aanmeldformulier.

Centrale trainingen
Komt de training op school voor jou niet goed uit? Studiekring geeft voorafgaand aan de eindexamens (22 april t/m 5 mei 2019) ook examentrainingen in Houten en Zuid-Limburg. Kijk hier voor meer informatie.

Tip
Is de genoemde inschrijfdatum al verstreken? Klik hiernaast op de  knop ‘aanmelden’. Alle vakken die je in het dropdown-menu ziet verschijnen, zijn nog open voor inschrijving. Staat jouw vak er niet bij, klik dan hier om je in te schrijven voor centrale examentrainingen in Houten (Utrecht) of Limburg.


Let op: Bij te weinig deelnemers (4 of minder) wordt er een alternatief geboden. Studiekring zal na de sluitingsdatum de betreffende leerlingen informeren. Zie hiervoor de algemene voorwaarden, artikel 26.