VWO MO 2016

Wil jij goed voorbereid je vwo eindexamen M&O in? Volg dan onze examentraining waarin we jou alle ins en outs uitleggen over het examen M&O. Theorie wordt afgewisseld met oefenopgaven. En onze speciaal getrainde docenten beantwoorden natuurlijk al je vragen.

Inhoud van de training

In 2 dagen nemen we met jou de volledige examenstof door. Dit gebeurt in kleine groepjes met ervaren examentrainers.  Per dag heb je 3 blokken theorie. Elk theorieblok sluiten we af met oefeningen en voorbeeldopgaven. Ook oefenen we met voorbeeldexamens. Onze examentraining is persoonlijk. We nemen met jou je knelpunten door en geven antwoord op al je vragen. Je stelt een plan van aanpak op waarmee je thuis weer verder mee aan de slag kan. Zo bereid je je op alle fronten goed voor. En begin jij zelfverzekerd aan je examen M&O.

Naast de inhoudelijke theorie besteden we tijdens de training ook veel aandacht aan de vaardigheden die je nodig hebt om je examen M&O zo goed mogelijk te maken. Hoe pak je de meest voorkomende vragen aan? Waar moet je op letten en uit welke onderdelen bestaat een goed antwoord? Er zijn meerdere pauzes tussen de blokken door.

Theorie M&O vwo:

Financiering
Financieel beleid deel I
Financieel beleid deel II
Externe financiële verslaggeving

Wil je alvast tips om je optimaal voor te kunnen bereiden op het eindexamen M&O? Wij hebben de belangrijkste tips voor je op een rijtje gezet.

.

 

 aanmelden DefBrochure def

Reviews

review

"Ik raad Studiekring Soest niet aan. Bij beide kinderen was het niet positief. Bij het ene kind deed ik daarvoor zelf de begeleiding en dat had ik beter kunnen blijven doen, want na 4 maanden Studiekring stond hij ineens 4 onvoldoendes. Bij het andere kind verliepen de bijlessen verre van vlekkeloos. Een belachelijk systeem om een les eventueel te verzetten. Geld incasseren ging wel goed, voor de rest. Nooit weer!"

Anoniem

Bekijk alle beoordelingen