VWO Natuurkunde

Wil jij goed voorbereid je vwo eindexamen natuurkunde in? Volg dan onze examentraining waarin we jou alle ins en outs uitleggen over het examen natuurkunde. Theorie wordt afgewisseld met oefenopgaven. En onze speciaal getrainde docenten beantwoorden natuurlijk al je vragen.

Inhoud van de training

In 2 dagen nemen we met jou de volledige examenstof door. Dit gebeurt in kleine groepjes met ervaren examentrainers.  Per dag heb je 3 blokken theorie. Elk theorieblok sluiten we af met oefeningen en voorbeeldopgaven. Ook oefenen we met voorbeeldexamens. Onze examentraining is persoonlijk. We nemen met jou je knelpunten door en geven antwoord op al je vragen. Je stelt een plan van aanpak op waarmee je thuis weer verder mee aan de slag kan. Zo bereid je je op alle fronten goed voor. En begin jij zelfverzekerd aan je examen natuurkunde.

Naast de inhoudelijke theorie besteden we tijdens de training ook veel aandacht aan de vaardigheden die je nodig hebt om je examen natuurkunde zo goed mogelijk te maken. Hoe pak je de meest voorkomende vragen aan? Waar moet je op letten en uit welke onderdelen bestaat een goed antwoord? Er zijn meerdere pauzes tussen de blokken door.

Theorie natuurkunde vwo:

1. Golven
2. Beweging en wisselwerking
3. Lading en veld
4. Straling en materie
5. Quantumwereld en relativiteit
6. Natuurwetten en modellen

Wil je alvast tips om je optimaal voor te kunnen bereiden op het eindexamen natuurkunde? Wij hebben de belangrijkste tips voor je op een rijtje gezet.

 

aanmelden DefBrochure def

 

Reviews

review

"Onze zoon heeft bij studiekring, locatie Oss geleerd om te leren plannen en organiseren. De sfeer was ontspannen en rustig, de begeleiding goed en professioneel."

Rosita de Waal

Bekijk alle beoordelingen