VMBO Nederlands 2016

Wil jij goed voorbereid je vmbo eindexamen Nederlands? Volg dan onze examentraining waarin we jou alle ins en outs uitleggen over het examen Nederlands. Theorie wordt afgewisseld met oefenopgaven. En onze speciaal getrainde docenten beantwoorden natuurlijk al je vragen.

Inhoud van de training

In 2 dagen nemen we met jou de volledige examenstof door. Dit gebeurt in kleine groepjes met ervaren examentrainers.  Per dag heb je 3 blokken theorie. Elk theorieblok sluiten we af met oefeningen en voorbeeldopgaven. Ook oefenen we met voorbeeldexamens. Onze examentraining is persoonlijk. We nemen met jou je knelpunten door en geven antwoord op al je vragen. Je stelt een plan van aanpak op waarmee je thuis weer verder mee aan de slag kan. Zo bereid je je op alle fronten goed voor. En begin jij zelfverzekerd aan je examen Nederlands.

Naast de inhoudelijke theorie besteden we tijdens de training ook veel aandacht aan de vaardigheden die je nodig hebt om je examen Nederlands zo goed mogelijk te maken. Hoe pak je de meest voorkomende vragen aan? Waar moet je op letten en uit welke onderdelen bestaat een goed antwoord? Er zijn meerdere pauzes tussen de blokken door.

Theorie Nederlands vmbo-gt:

1. Leesvaardigheid
2. Schrijven van een brief
3. Luister- en kijkvaardigheid (afhankelijk van de richting die je doet)

Wil je alvast tips om je optimaal voor te kunnen bereiden op het eindexamen Nederlands? Wij hebben de belangrijkste tips voor je op een rijtje gezet.

 aanmelden DefBrochure def

Reviews

review

"Wij zijn zeer tevreden ove de huiswerkbegeleiding van SK aan onze dochter. Zij gaat 3 dagen in de week naar de vestiging in Castricum. Sfeer is rustig en goed waardoor ze niet snel afgeleid word. Groepen zijn niet groot, begeleiding is goed, goede samenwerking met vestigings manager evenals de evaluatie gesprekken. Resultaten kunnen altijd beter maar dat zegt meer iets over onze dochter."

Ellis Vester Goudsblom

Bekijk alle beoordelingen