Walterbosch - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Laatste kans

De genoemde inschrijfdatum is verstreken. Klik hiernaast op de knop ‘aanmelden’. Alle vakken die je in het dropdown-menu ziet verschijnen, zijn nog open voor inschrijving. Staat jouw vak er niet bij, klik dan hier om je in te schrijven voor centrale examentrainingen in Houten (Utrecht).


Walterbosch collegeHet is zover: dit jaar doe je eindexamen. Super spannend! Helemaal als je je nog niet zeker voelt over een vak. Donderdag 25 en vrijdag 26 april 2019 
organiseert Studiekring examentrainingen bij jou op school.  Samen met een examentrainer  neem je de examenstof van A tot Z door in theorie en in opgaves maken.  
Zodat je met vertrouwen je examens ingaat. En zeker je diploma haalt.

Hoe ziet een examentraining eruit op het Veluws College Walterbosch
Je volgt examentraining in één vak. Leerlingen krijgen les in kleine groepen van een door Studiekring opgeleide trainer. Een training duurt 2 dagen en is per dag opgedeeld in 3 theorieblokken en bijbehorende opgaven en oefenexamens. De complete examenstof wordt op deze manier nog een keer behandeld. Daarnaast richten we ons ook op de manier van werken en de aanpak die nodig is voor een succesvol examen. Goed voorbereid, met meer zelfvertrouwen het eindexamen in – betere cijfers, meer kans op slagen en waardevolle kennis en vaardigheden.

Kosten deelname
Deelname aan een 2-daagse examentraining op het Veluws College Walterbosch kost €169,- per leerling. Een trainingsdag duurt van 9 uur tot 17 uur.

Let op: neem zelf de Examenbundel van ThiemeMeulenhoff mee naar de training.

Inschrijven
Inschrijven kan tot en met 4 april 2019 via ons aanmeldformulier.

Centrale training in Houten
Komt de training op school voor jou niet goed uit? Studiekring geeft in de twee weekenden voorafgaand aan de eindexamens (27-28 april en 4-5 mei 2019) ook examentrainingen in Houten. Kijk hier voor meer informatie.


Let op: Bij te weinig deelnemers (4 of minder) wordt de training verplaatst naar het weekend van de Centrale Examentrainingen. Deze trainingen vinden plaats op 4 en 5 mei 2019  in Houten (College de Heemlanden, naast het station). Studiekring zal na de sluitingsdatum de betreffende leerlingen informeren. Zie hiervoor de algemene voorwaarden, artikel 26.