Examentraining Sint-Janscollege - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Sint Janscollege Hoensbroek

Het is zover: dit jaar doe je eindexamen. Super spannend! Helemaal als je je nog niet zeker voelt over een vak. Van maandag 22 tot en met vrijdag 26 april 2019 organiseert Studiekring  examentrainingen bij jou op school. Samen met een examentrainer neem je de examenstof van A tot Z door in theorie en in opgaves maken. Zodat je met vertrouwen je examens ingaat. En zeker je diploma haalt.

Hoe ziet een examentraining eruit op het Sint-Janscollege
Je volgt examentraining in één vak. Leerlingen krijgen les in kleine groepen van een door Studiekring opgeleide trainer. Een training duurt 2 dagen en is per dag opgedeeld in 3 theorieblokken en bijbehorende opgaven en oefenexamens. De complete examenstof wordt op deze manier nog een keer behandeld. Daarnaast richten we ons ook op de manier van werken en de aanpak die nodig is voor een succesvol examen. Goed voorbereid, met meer zelfvertrouwen het eindexamen in – betere cijfers, meer kans op slagen en waardevolle kennis en vaardigheden.

Kosten deelname
Deelname aan een 2-daagse examentraining op het Sint-Janscollege kost voor havo/vwo € 169,- per leerling. Een trainingsdag duurt van 9 uur tot 17 uur. Let op: neem zelf de Examenbundel van ThiemeMeulenhoff mee naar je examentraining.

Inschrijven
Wil jij scoren op je examens? Meld je dan vóór 5 april aan via ons aanmeldformulier. Op basis van alle inschrijvingen maken we een definitief rooster. Uiterlijk twee weken voor de examentraining ontvang je een mail met dit rooster.

Tip
Is de genoemde inschrijfdatum al verstreken? Klik hiernaast op de knop ‘aanmelden’. Alle vakken die je in het dropdown-menu ziet verschijnen, zijn nog open voor inschrijving.


Let op: Indien er te weinig deelnemers (4 of minder) zijn, wordt er een alternatief geboden of wordt de training verplaatst naar Heerlen, Maastricht of Meerssen. Zie hiervoor de algemene voorwaarden, artikel 26.