Havo Scheikunde 2016

Wil jij goed voorbereid je havo eindexamen scheikunde in? Volg dan onze examentraining waarin we jou alle ins en outs uitleggen over het examen scheikunde. Theorie wordt afgewisseld met oefenopgaven. En onze speciaal getrainde docenten beantwoorden natuurlijk al je vragen.

Inhoud van de training

In 2 dagen nemen we met jou de volledige examenstof door. Dit gebeurt in kleine groepjes met ervaren examentrainers.  Per dag heb je 3 blokken theorie. Elk theorieblok sluiten we af met oefeningen en voorbeeldopgaven. Ook oefenen we met voorbeeldexamens. Onze examentraining is persoonlijk. We nemen met jou je knelpunten door en geven antwoord op al je vragen. Je stelt een plan van aanpak op waarmee je thuis weer verder mee aan de slag kan. Zo bereid je je op alle fronten goed voor. En begin jij zelfverzekerd aan je examen scheikunde.

Naast de inhoudelijke theorie besteden we tijdens de training ook veel aandacht aan de vaardigheden die je nodig hebt om je examen scheikunde zo goed mogelijk te maken. Hoe pak je de meest voorkomende vragen aan? Waar moet je op letten en uit welke onderdelen bestaat een goed antwoord? Er zijn meerdere pauzes tussen de blokken door.

Theorie scheikunde havo:

1. Stoffen en materialen
2. Chemische processen en kringlopen
3. Ontwerpen en experimenten in de chemie
4. Innovatieve ontwikkelingen in de chemie
5. Processen in de chemische industrie
6. Maatschappij en chemische technologie

Wil je alvast tips om je optimaal voor te kunnen bereiden op het eindexamen scheikunde? Wij hebben de belangrijkste tips voor je op een rijtje gezet.

 

aanmelden DefBrochure def

 

Reviews

review

"Professionele en persoonlijke begeleiding, goed overleg tussen Studiekring, school en ons als ouders, waardoor er goede afspraken gemaakt zijn en onze dochter, die discalculie heeft echt blijvend geholpen is. Voor ons was vooral de expertise in discalculie doorslag gevend om met Studiekring in zee te gaan en daar hebben we geen spijt van!"

Jorinde Brandligt

Bekijk alle beoordelingen