VWO WiskundeA 2016

Wil jij goed voorbereid je vwo eindexamen wiskunde A in? Volg dan onze examentraining waarin we jou alle ins en outs uitleggen over het examen wiskunde A. Theorie wordt afgewisseld met oefenopgaven. En onze speciaal getrainde docenten beantwoorden natuurlijk al je vragen.

Inhoud van de training

In 2 dagen nemen we met jou de volledige examenstof door. Dit gebeurt in kleine groepjes met ervaren examentrainers.  Per dag heb je 3 blokken theorie. Elk theorieblok sluiten we af met oefeningen en voorbeeldopgaven. Ook oefenen we met voorbeeldexamens. Onze examentraining is persoonlijk. We nemen met jou je knelpunten door en geven antwoord op al je vragen. Je stelt een plan van aanpak op waarmee je thuis weer verder mee aan de slag kan. Zo bereid je je op alle fronten goed voor. En begin jij zelfverzekerd aan je examen wiskunde A.

Naast de inhoudelijke theorie besteden we tijdens de training ook veel aandacht aan de vaardigheden die je nodig hebt om je examen wiskunde A zo goed mogelijk te maken. Hoe pak je de meest voorkomende vragen aan? Waar moet je op letten en uit welke onderdelen bestaat een goed antwoord? Er zijn meerdere pauzes tussen de blokken door.

Theorie wiskunde A vwo:

Domein B: Functies en grafieken
Domein C: Discrete analyse
Domein E: Combinatoriek en kansrekening
Domein Ba: Differentiaalrekening met toepassing
Domein Fa: Statistiek en kansrekening

Algebra en tellen
Verbanden
Verandering

Wil je alvast tips om je optimaal voor te kunnen bereiden op het eindexamen wiskunde A? Wij hebben de belangrijkste tips voor je op een rijtje gezet.

 

aanmelden Def

Brochure def

 

Reviews

review

"Tijdens de drie dagen huiswerkklas plant / maakt mijn zoon zijn huiswerk en leert hij een groot gedeelte van de toetsen. Hierdoor heeft hij (en ik ) meer rust in zijn hoofd en meer vrije tijd."

Danisman

Bekijk alle beoordelingen