herexamen2017

Herexamentraining

Moet jij herexamen doen? Dat is balen. Maar gelukkig heb je nog een kans om te slagen! Wij kunnen je helpen alsnog je diploma binnen te slepen. In het weekend van 16 en 17 juni 2018 organiseert Studiekring herexamentrainingen. Tijdens een intensieve training van 1 dag zetten we alles op alles om jou een goed resultaat op je herexamen te laten halen.

Aanmelden voor een herexamentraining
Je meldt je aan voor een herexamentraining per telefoon.
Telefonisch aanmelden is mogelijk op 13 juni  (tot 19.30 uur), 14 juni (tot 19.30 uur) en 15 juni (tot 15.00 uur) via 085-0498225.
Telefonisch kunnen we aangeven op welke dag het door jou gekozen vak wordt aangeboden. Voor alle aangeboden vakken geldt: vol = vol.

Hoe ziet een herexamendag van Studiekring er uit?

De dag start om 9 uur. Samen met je examentrainer maak je een persoonlijk plan van aanpak. Waar ging het mis tijdens je eindexamen? Welke vragen vond je moeilijk? Nadat je dit met je examentrainer hebt besproken, ga je zelfstandig aan de slag met examenoefeningen uit de Examenbundel (vergeet deze niet mee te nemen!). De focus van onze trainingen ligt op het oefenen met het maken van examenvragen. Onze ervaring is dat je met deze aanpak de grootste kans van slagen hebt. Wil je daarnaast extra uitleg over de theorie? Onze examentrainers beantwoorden jouw vragen en herhalen waar nodig nogmaals de stof. Aan het eind van de dag vult de trainer jouw persoonlijke plan van aanpak aan met tips en aandachtspunten. Deze neem je mee zodat je ook thuis nog gericht kunt leren en oefenen.

Volg een herexamentraining op vmbo-gt, vmbo-tl, havo of vwo-niveau in de vakken:

Aardrijkskunde, biologie, economie, Frans, geschiedenis, M&O, nask1, natuurkunde, scheikunde, wiskunde vmbo, wiskunde A, wiskunde B

Wat kost een herexamentraining?

Een herexamentraining kost €160,- inclusief lunch.
Volg je herexamentraining in 2 vakken? Dan krijg je 10% korting.

Locatie herexamentraining

Studiekring Houten (Utrecht)
De Slinger 48, 3995 DE Houten

Herexamentraining in het kort

  • 1 dag trainen van 9.00 uur tot 17.00 uur
  • In kleine groepjes begeleiding van een ervaren examentrainer
  • Aan de slag met een persoonlijk plan van aanpak
  • Opgebouwd aan de hand van de Examenbundel. Zorg dat je deze meeneemt!
  • Examenopgaven maken en uitleg afgestemd op jouw persoonlijke situatie


Meer informatie

Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

 

Reviews

review

"Mijn dochter is in 2016 kort voor einde schooljaar gestart bij Studiekring. Huiswerkklas en coaching. Ze had zeer veel onvoldoendes. Ze keek niet vooruit qua planning, gaf snel op als het wat moeilijker werd en was niet meer gemotiveerd. In overleg met de school ging ze naar een lager niveau. Het werd nog slechter. Na veel onderzoeken bleek dat ze een intelligentiekloof had en dus extra begeleiding nodig had. Thuis redde ik het niet meer zelf met haar. In overleg en met hulp van de school naar Studiekring. Het ging in het begin niet goed. Magister én planner Studiekring bracht haar alleen maar meer in de war en ze had inmiddels geen motivatie meer. Het lukte toch niet! In het nieuwe schooljaar (blijven zitten) is alles langzaam gedraaid. Ze ging langzaam vooruit en zet dat al een paar maanden voort. Ze kijkt vooruit in Magister, weet wat er op haar af komt en haalt voldoendes. We zijn heel trots op haar en blij met de coaching die ze krijgt en de huiswerkklas. Mijn dochter wordt nooit een model leerling maar haalt nu veel meer uit zichzelf en kan mee in de klas. Van 12 onvoldoendes vorig jaar heeft ze er op dit moment 2. Maar ook daar zien we nog mogelijkheden. Ik heb rust, mijn dochter bouwt zelfvertrouwen op en is veel gemotiveerder."

Anoniem

Bekijk alle beoordelingen