De Herexamentrainingen van 18 en 19 juni 2016

Hoe moet ik de herexamentraining betalen?
Bij je aanmelding betaal je met IDEAL.

Hoe weet ik of ik betaald heb?
Je krijgt na je aanmelding een automatische bevestigingsmail. Dan weet je dat je betaling goed is gegaan. Na anderhalve week ontvang je een factuur van je betaling.

Gaat de herexamentraining altijd door?
Ja de herexamentraining gaat altijd door. Maar we hebben voor elk vak een maximaal aantal plekken en hanteren dus vol=vol.

Kan ik me voor hetzelfde vak op twee dagen aanmelden?
Dit is niet de bedoeling, want de trainingen zijn vrijwel identiek. In overleg kan een training verlengd worden. Je betaalt dan wel 2 keer het eendaagse tarief.

Ik zie het vak dat ik wil volgen niet in de lijst, wat betekent dat?
Dat het vak vol is of dat we het niet aanbieden.

Hoe kan ik zien of er nog plek is?
Dat kun je niet zien. Het werkt volgens het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’. Als een training vol is, sluiten we de inschrijving.

Hoeveel plekken zijn er per vak?
Dat verschilt per vak. Voor veelgevraagde vakken zoals Nederlands en wiskunde zijn er meer plekken dan voor vakken waar minder vraag naar is.

Krijg ik mijn geld terug als de inschrijving vol is?
Als er geen plek meer is en je hebt je wel aangemeld en betaald, dan krijg je je geld teruggestort. De terugbetaling duurt minimaal een week.

Ik heb me aangemeld, maar wil mijn aanmelding annuleren. Hoe doe ik dat?
Tot vrijdag 17 juni 2016 12 uur kun je je inschrijving annuleren. Neem contact op met Studiekring via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 030-2721444.

Met hoeveel leerlingen zit ik in de klas?
De training is individueel. Jouw examentrainer heeft maximaal 5 leerlingen onder zijn hoede. In 1 lokaal zitten maximaal 10 leerlingen en 2 trainers.

Zit ik in een groepje met leerlingen van hetzelfde niveau?
De training is individueel. Er kunnen leerlingen van verschillende niveaus aan de trainer gekoppeld zijn. Maar je werkt voor jezelf en niet met andere leerlingen samen.

Wie is mijn herexamentrainer?
Bij binnenkomst hoor je wie je examentrainer is en in welk lokaal je moet zijn. De examentrainers zijn doorgaans studenten die veel ervaring hebben met het geven van examentrainingen. Ze zijn een expert in jouw vak en kunnen het op alle niveaus geven.

Kan ik ook herexamentraining volgen als ik geen leerling van Studiekring ben?
Ja, de trainingen zijn toegankelijk voor examenleerlingen van alle middelbare scholen in Nederland.

Hoe laat is de herexamentraining?
De examentraining start om 9.00 uur. Rond 12 uur is er lunch en de training eindigt rond 18 uur.

Wat moet ik meenemen?
De Examenbundel 2015/2016 voor jouw vak. Heb je deze besteld bij ons? Dan nemen wij die voor je mee. Normale schoolspullen zoals schrijfblok, pen, potlood, maar afhankelijk van je vak ook een woordenboek, atlas, binas, rekenmachine enzovoorts.

Zit er lunch inbegrepen bij de training?
Ja. Er is brood, beleg en drinken. Je kunt je eigen boterhammen smeren.

Hoe kan ik contact opnemen met Studiekring?
We zijn bereikbaar per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of via telefoonnummer 030 – 272 1444 op 16 en 17 juni zijn we telefonisch bereikbaar tot 20.00 uur.