herexamen2017

Herexamentraining

Moet jij herexamen doen? Dat is balen. Maar gelukkig heb je nog een kans om te slagen! Wij kunnen je helpen alsnog je diploma binnen te slepen. In het weekend van 16 en 17 juni 2018 organiseert Studiekring herexamentrainingen. Tijdens een intensieve training van 1 dag zetten we alles op alles om jou een goed resultaat op je herexamen te laten halen.

Aanmelden voor een herexamentraining
Je meldt je aan voor een herexamentraining per telefoon.
Telefonisch aanmelden is mogelijk op 13 juni  (tot 19.30 uur), 14 juni (tot 19.30 uur) en 15 juni (tot 15.00 uur) via 085-0498225.
Telefonisch kunnen we aangeven op welke dag het door jou gekozen vak wordt aangeboden. Voor alle aangeboden vakken geldt: vol = vol.

Hoe ziet een herexamendag van Studiekring er uit?

De dag start om 9 uur. Samen met je examentrainer maak je een persoonlijk plan van aanpak. Waar ging het mis tijdens je eindexamen? Welke vragen vond je moeilijk? Nadat je dit met je examentrainer hebt besproken, ga je zelfstandig aan de slag met examenoefeningen uit de Examenbundel (vergeet deze niet mee te nemen!). De focus van onze trainingen ligt op het oefenen met het maken van examenvragen. Onze ervaring is dat je met deze aanpak de grootste kans van slagen hebt. Wil je daarnaast extra uitleg over de theorie? Onze examentrainers beantwoorden jouw vragen en herhalen waar nodig nogmaals de stof. Aan het eind van de dag vult de trainer jouw persoonlijke plan van aanpak aan met tips en aandachtspunten. Deze neem je mee zodat je ook thuis nog gericht kunt leren en oefenen.

Volg een herexamentraining op vmbo-gt, vmbo-tl, havo of vwo-niveau in de vakken:

Aardrijkskunde, biologie, economie, Frans, geschiedenis, M&O, nask1, natuurkunde, scheikunde, wiskunde vmbo, wiskunde A, wiskunde B

Wat kost een herexamentraining?

Een herexamentraining kost ‚ā¨160,- inclusief lunch.
Volg je herexamentraining in 2 vakken? Dan krijg je 10% korting.

Locatie herexamentraining

Studiekring Houten (Utrecht)
De Slinger 48, 3995 DE Houten

Herexamentraining in het kort

  • 1 dag trainen van 9.00 uur tot 17.00 uur
  • In kleine groepjes begeleiding van een ervaren examentrainer
  • Aan de slag met een persoonlijk plan van aanpak
  • Opgebouwd aan de hand van de Examenbundel. Zorg dat je deze meeneemt!
  • Examenopgaven maken en uitleg afgestemd op jouw persoonlijke situatie


Meer informatie

Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

 

Reviews

review

"Dit schooljaar is mijn kind begonnen bij een ander huiswerkinstituut dan Studiekring Soest, omdat wij niet tevreden waren. Wat zonde dat we vorig schooljaar zo getwijfeld hebben, want Homi is een wereld van verschil t.o.v. Studiekring. Interesse, aandacht, kwaliteit i.p.v. een geldmachine die eigenlijk alleen dat als drijfveer heeft. Geen Studiekring meer voor onze dochter."

Anoniem

Bekijk alle beoordelingen