Medewerker werving & selectie (24-32 uur)

Ben jij op zoek naar een zelf op te zetten dynamische functie in een groeiende organisatie met een hoofdkantoor in het midden van het land (stad Utrecht) en locaties door bijna heel Nederland?

Kom dan bij Studiekring werken!

Over Studiekring en de doelgroep

Bij Studiekring helpen wij jongeren met hun huiswerk en zorgen we dat ze zelfstandig worden op een leuke manier. Onze voornaamste functies zijn huiswerkbegeleider, bijlesdocent of vestigingsmanager. De eerste 2 functies zijn mooie (bij)banen voornamelijk voor studenten die dit perfect kunnen combineren met hun studie.

Wat ga jij doen?

Jij bent de centrale spin in het web voor de selectie van onze nieuwe collega’s. Jij brengt in kaart en houdt overzicht over de openstaande vacatures in onze regio’s. Je signaleert tijdig waar extra actie nodig is en coördineert daar waar nieuwe medewerkers (het hardst) nodig zijn. Dit doe je in nauwe samenwerking met de vestigingsmanagers.
Als medewerker Werving & Selectie ben je natuurlijk ook bezig met de selectie van kandidaten en voert de eerste selectiegesprekken (telefonisch of via Skype). Eventueel plan je ook de 2e gesprekken met de lokale vacaturehouders. Kortom, jij bent het gezicht (zowel telefonisch als via online media) voor potentiële sollicitanten. Zowel de kandidaten die jou weten te vinden als degene waar jij zelf actief naar op zoek gaat!
Want je zet ook wervingsacties op en voert ze (deels) uit, samen met collega’s in de regio. Je zet onze vacatures uit via (social) media waarmee we in contact komen met de talenten die we zoeken en om Studiekring als werkgever te branden. Creatieve wervingsideeën zijn daarbij welkom!

Waar kom jij te werken?

Je komt het HR team versterken wat momenteel 5 man (vrouw) sterk is, maar je zal ook intensief samenwerken met het marketing & communicatie team in verband met de wervingsactiviteiten.

Wie ben jij?

Je vindt het leuk om zoveel mogelijk mensen te spreken en zelf te benaderen, of dat nu live, telefonisch of via e-mail of WhatsApp is, dat maakt jou niet uit! Snelheid en overzicht bewaren zijn de kernwoorden in deze nieuwe functie evenals flexibiliteit (in werktijden). Het is een nieuwe functie binnen Studiekring dus van wat pionieren kijk jij niet raar op.

Nog wat meer eigenschappen zijn: commercieel, resultaatgericht, klantgericht, kwaliteitsgericht, stressbestendig, overtuigend, planmatig en enthousiast.

Wat vragen wij?

In ieder geval heb je minimaal een HBO opleiding zodat je aansluit bij onze doelgroep en een paar jaar werkervaring. Dit hoeft niet per sé als intercedent, recruiter of HR medewerker te zijn, maar je hebt wel ervaring met de gevraagde werkzaamheden. Bijvoorbeeld als (assistent) bedrijfsleider of als planner, projectmedewerker, etc. We zoeken vooral iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat, bij ons past en die bovengenoemde werkzaamheden kan uitvoeren. Natuurlijk kijken we wel naar interesses, up to date ervaring met werving en selectie en de doelgroep maar dat hoeft geen deal breaker te zijn als jij ons weet te overtuigen met je ideeën, enthousiasme en overtuiging waarom jij deze functie zo goed kan vervullen!

Wat bieden wij?

Een leuk team! Met dagelijks een goed verzorgde lunch met alle collega’s van het hoofdkantoor. En naast het salaris (€ 1.800-€ 2.200 obv 40 uur) 25 verlofdagen per jaar (obv 40 uur)) en een pensioenregeling. In eerste instantie krijg je een contract voor een jaar.

Nieuwsgierig?

Neem dan contact op met Mayke van Oene, HR manager via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 085 049 82 24. Als je via bovenstaande tekst al genoeg informatie hebt kun je natuurlijk ook gelijk solliciteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.