Huiswerkbegeleiding & bijles in Alkmaar | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles in Alkmaar 

Midden in het centrum van Alkmaar vind je Studiekring Alkmaar. Op steenworp afstand van het PCC Lyceum en het Murmellius Gymnasium. Lekker makkelijk dus op de route van school naar huis. Bij Studiekring Alkmaar helpen we je met al je huiswerk. Onze vestigingsmanager en begeleiders staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of mis je misschien wat discipline om je huiswerk te maken? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes maak je je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Centrale ligging

Studiekring Alkmaar ligt midden in de winkelstraat boven de winkel van Prénatal. Het is een grote, lichte ruimte waar leerlingen in een rustige, veilige omgeving huiswerk maken.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat de vestigingsmanager een persoonlijk plan van aanpak voor jou kan maken.

Werken aan zelfvertrouwen

De vestigingsmanager vindt het belangrijk dat elke leerling werkt vanuit eigen kracht. En op deze manier zelfvertrouwen en structuur opbouwt. Ouders en school worden altijd op de hoogte gehouden.

 

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Alkmaar:

De voordelen van Studiekring Alkmaar

 • Sinds de start in 2011 begeleidden we al zo’n 200 leerlingen uit Alkmaar en omgeving met bewezen resultaat.
 • Een team van ervaren docenten die je helpen met vrijwel alle vakken t/m 6 VWO niveau.
 • Goede prijs- en kwaliteitverhouding.
 • Een gemoedelijke sfeer waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Altijd terugkoppeling naar ouders en school.

Vestigingsmanager Studiekring Alkmaar

Inge de Ree
Vestigingsmanager
Vestigingscoördinator Inge de Ree heeft tijdens haar studie Psychologie ervaring opgedaan in het ondersteunen van jongeren die extra hulp of begeleiding nodig hebben. Voor de optimale begeleiding is goede communicatie met zowel de leerling als ouders en eventueel school van essentieel belang. Daarnaast vindt zij een persoonlijke aanpak erg belangrijk, aangezien elke leerling uniek is met zijn of haar eigen kwaliteiten! Samen met haar team van enthousiaste en kundige begeleiders zorgt zij voor een positieve en veilige leeromgeving, waarin persoonlijke aandacht centraal staat.
Openingstijden
Maandag 14.30 - 18.00 uur
Dinsdag 14.30 - 18.00 uur
Woensdag 14.30 - 18.00 uur
Donderdag 14.30 - 18.00 uur
Vrijdag 14.30 - 18.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak
Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

klaslokaal mobiel

Redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
192 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.