Huiswerkbegeleiding & bijles in Alphen aan den Rijn | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles in Alphen aan den Rijn 

Met ’t Groene Hart, Het Scala College en het Ashran College om de hoek, is Studiekring Alphen aan den Rijn voor de meeste leerlingen heel dichtbij. Lekker makkelijk dus op de route van school naar huis. Bij Studiekring Alphen aan den Rijn helpen we je met al je huiswerk. Vestigingsmanager Jim en zijn docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb jij moeite met plannen? Mis jij wat structuur of motivatie? Wil je gewoon weten hoe je het beste kan leren? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Flexibel bijlessen inplannen

Naast huiswerkbegeleiding worden bij Studiekring Alphen aan den Rijn bijlessen gegeven is alle vakken. Jouw bijles volg je wanneer het jou het beste uitkomt. Afhankelijk van de beschikbaarheid van de docenten kun je ook aan het begin van de middag of in de avond een bijles inplannen. Wij zorgen voor een passende bijlesdocent die jou kan helpen. Heb je extra hulp nodig? Bij Studiekring Alphen aan den Rijn kun je ook terecht voor 1-op-1 studiecoaching of examenbegeleiding.

Mooie ruime vestiging

Studiekring Alphen aan den Rijn is een ruime vestiging met veel licht. Met 2 aparte ruimtes voor huiswerkbegeleiding én 3 bijleslokalen kan elke leerling rustig huiswerk maken.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Jim je goed kan adviseren over de begeleiding.

Naar de brugklas

Start jij na de zomervakantie in de brugklas? En zie je op tegen al het huiswerk? Volg dan brugklastraining bij Studiekring Alphen aan den Rijn. Je leert plannen en manieren om te leren.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Alphen aan den Rijn:

De voordelen van Studiekring Alphen aan den Rijn

 • Al 7 jaar kwalitatieve begeleiding voor leerlingen in Alphen aan den Rijn met bewezen resultaten.
 • Een team van ervaren docenten die je helpt met vrijwel alle vakken t/m 6 VWO niveau.
 • Goede contacten met scholen in de buurt.
 • Veel persoonlijke aandacht voor elke leerling.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.

Vestigingsmanager Studiekring Alphen aan den Rijn

Nik Mandemakers
Vestigingsmanager
Nik Mandemakers heeft Geschiedenis en Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gestudeerd en werkt al zo’n 5 jaar bij Studiekring als huiswerkbegeleider en bijlesdocent. Hij heeft als kwaliteiten om met leerlingen een goede planning te maken en het overzicht te bewaren tijdens drukke periodes voor leerlingen. Daarnaast kan hij met zijn achtergrond als maatschappelijk werker een luisterend oor bieden aan leerlingen die niet lekker in hun vel zitten.
Adres
adres President Kennedylaan 20
2403 DP Alphen aan den Rijn
Routebeschrijving ›

bel studiekring 017 244 36 00

email studiekringNeem contact op

Vraag een gratis intake aan

Openingstijden
Maandag 14.45 - 17.45 uur
Dinsdag 14.45 - 17.45 uur
Woensdag 14.45 - 17.45 uur
Donderdag 14.45 - 17.45 uur
Vrijdag 14.45 - 17.45 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
190 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.