Huiswerkbegeleiding & bijles | Amersfoort - Corderius | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles in Amersfoort Corderius

Studiekring is op het Corderius College inmiddels een bekende. Sinds 2010 geven wij huiswerkbegeleiding in school.

Heb je extra aandacht en hulp nodig, dan biedt Studiekring deze hulp in school. Wij helpen je met al je huiswerk. Vestigingsmanager Mireille en haar team staan vijf dagen per week klaar voor alle leerlingen van het Corderius. Meteen na je laatste les kun je naar Studiekring waar in twee verschillende lokalen huiswerkbegeleiding wordt gegeven. Bij binnenkomst bespreken we je doelen voor vandaag, hoe je die het best en snelst kunt realiseren. Tijdens het maken van je huiswerk zit je in een rustige omgeving met twee vaste pauze momenten. Je wordt overhoord, je kunt vragen stellen, bespreekt je planning voor de komende twee weken en na drie uurtjes of sneller is jouw huiswerk grotendeels af. Voor je aandachtsvakken heb je voldoende tijd gereserveerd en weet je hoe je ze gaat aanpakken. We zorgen voor gevarieerde leertaken zodat je ze soepel en succesvol kunt afronden. We kennen de lesmethoden van school en wijzen je de weg naar leermaterialen op Magister. Je hebt rust en overzicht gecreëerd voor je schooltaken. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen

Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven op het Corderius College in Amersfoort bijles in onder andere wiskunde, Engels en natuurkunde. En zoeken altijd een bijlesdocent die bij jou past.

Twee lokalen in school

Studiekring heeft in het Corderius College de beschikking over twee lokalen: 033 en 034. Er is dus altijd een rustige plek voor jou om je huiswerk te maken.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Mireille je goed kan adviseren over de begeleiding.

Goede samenwerking

Omdat we al sinds 2010 samenwerken met het Corderius College kennen we de school en de docenten goed. De lijntjes zijn kort en dat is prettig voor de leerlingen.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Amersfoort Corderius:

De voordelen van Studiekring Amersfoort Corderius

 • Al vele jaren een betrouwbare partner van school in aanvullend onderwijs.
 • Persoonlijke aandacht en zorg voor jou staan voorop.
 • Een persoonlijk plan van aanpak dat we dagelijks opvolgen.
 • In het plan van aanpak aandacht voor leervaardigheden én aandachtsvakken.
 • Een team van ervaren docenten die je helpen met vrijwel alle vakken t/m 6 VWO niveau.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.

Vestigingsmanager Studiekring Amersfoort Corderius

Selene Bergers
Vestigingsmanager
Selene Bergers heeft opleiding tot docent gevolgd, Geschiedenis gestudeerd en heeft enkele jaren ervaring in het geven van bijles. Zij richt zich met name op het verzorgen van een rustige en relaxte sfeer waarin leerlingen kunnen werken. Door samen een deel verantwoordelijkheid bij de leerlingen te leggen, stimuleert zij hen zo te groeien naar zelfstandigheid. Selene heeft ervaring met het begeleiden van leerlingen met ASS, ADD en hoogbegaafdheid.
Openingstijden
Maandag 14.00 - 18.00 uur
Dinsdag 14.00 - 18.00 uur
Woensdag 14.00 - 18.00 uur
Donderdag 14.00 - 18.00 uur
Vrijdag 14.00 - 18.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
189 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.