Amstelveen - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles in Amstelveen

Op steenworp afstand van het Herman Wesselingcollege en het Keizer Karel College vind je Studiekring Amstelveen. Lekker makkelijk op de route van school naar huis. Studiekring heeft al 11 jaar een vestiging in Amstelveen en dus veel ervaring in het begeleiden van leerlingen. Vestigingsmanager Janine en haar docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of mis je misschien wat discipline om je huiswerk te maken? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijles in het weekend
Naast huiswerkbegeleiding worden bij Studiekring Amstelveen bijlessen gegeven in alle vakken. In overleg kun je ook bijlessen volgen in de avonduren of in het weekend. Of in een tussenuur.  Wij zorgen voor een passende bijlesdocent die jou kan helpen. Heb je extra hulp nodig?  Janine geeft ook 1-op-1 studiecoaching. En eindexamenleerlingen kunnen bij Studiekring Amstelveen terecht voor intensieve examenbegeleiding.

Centrale ligging

Studiekring Amstelveen is centraal gelegen op bedrijventerrein ‘Bovenkerk’ en ligt nabij één van de belangrijkste doorgaande wegen van Amstelveen. Een goede bereikbaarheid ten opzichte van Amstelveen Stadshart. Diverse buslijnen bevinden zich op ca. 2 minuten loopafstand.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Janine een persoonlijk plan van aanpak voor jou kan maken.

Brugklastraining

Start jij na de zomervakantie in de brugklas? En zie je op tegen al het huiswerk? Volg dan brugklastraining bij Studiekring Amstelveen. Je leert plannen en manieren om te leren.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Amstelveen:

De voordelen van Studiekring Amstelveen

 • Sinds de start van Studiekring Amstelveen in 2006 begeleidden we al honderden leerlingen met bewezen resultaat.
 • Een team van ervaren docenten die je helpt met vrijwel alle vakken t/m 6 VWO niveau.
 • Goede prijs- en kwaliteitverhouding.
 • Een ruime vestiging met verschillende lokalen zodat je altijd een rustige werkplek hebt.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en school.

Vestigingsmanager Studiekring Amstelveen

Janine de Krijger
Vestigingsmanager
Janine Krijger werkt al een aantal jaar voor Studiekring. Ze begon als vestigingsmanager in Haarlem en sinds begin 2017 leidt ze de vestiging in Amstelveen. Ze heeft veel ervaring in het begeleiden van kinderen met een handicap. Met haar achtergrond in de theaterwereld is ze creatief, altijd enthousiast en vindt ze het leuk om haar leerlingen de aandacht te geven die ze nodig hebben.
Openingstijden
Maandag 15.00 - 18.00 uur
Dinsdag 15.00 - 18.00 uur
Woensdag 15.00 - 18.00 uur
Donderdag 15.00 - 18.00 uur
Vrijdag 15.00 - 18.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,4/10
178 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.