amsterdam zuid geert Groote

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Amsterdam Zuid – Geert Groote

HuiswerkbegeleidingIn Amsterdam Zuid hebben wij een vestiging in het Geert Groote College. Hier helpen we leerlingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het maken van hun huiswerk. In school hebben we de beschikking over 3 eigen lokalen op de begane grond aan de waterkant waar we huiswerkbegeleiding en bijlessen geven.  Studiekring in het Geert Groote is open voor alle leerlingen uit de omgeving. Dus ook als je niet op het Geert Groote zit, ben je welkom! Vestigingsmanager Ilse en haar docententeam staan 5 dagen per week klaar om je te helpen met huiswerk. Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Studiekring Amsterdam Zuid bijles in bijna alle vakken. Van brugklas tot en met eindexamen.

Huiswerkbegeleiding, bijlessen en trainingen

Huiswerkbegeleiding
Je huiswerk goed plannen, structuur aanbrengen, leren hoe je moet leren. Kom 3 tot 5 dagen begeleid huiswerk maken bij Studiekring Amsterdam Zuid Geert Groote. Lees meer.

Huiswerkklas
Gaat leren goed, maar heb je vooral behoefte aan een werkplek zonder afleiding van je telefoon? In de huiswerkklas maak jij rustig je huiswerk. Lees meer.

Studiecoaching
Wil jij graag beter leren leren? Dan is 1-op-1 studiecoaching iets voor jou. Samen met een ervaren studiecoach werk je aan je persoonlijke leerontwikkeling. Lees meer.

Waarom kiezen voor Studiekring Amsterdam Zuid Geert Groote?

  • Al jaren een betrouwbare partner van school in aanvullend onderwijs.
  • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
  • Ook toegankelijk voor leerlingen van buiten het Geert Groote College.
  • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.
  • Goede samenwerking met directie en afdelingsleiders van school.


Kom vrijblijvend kennismaken!

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek komen we erachter welk type begeleiding het best bij je past. Vul het aanmeldformulier in of bel Ilse op 020 238 41 27.

Over Amsterdam Zuid - Geert Groote

Studiekring Geert Groote

Eigen lokalen

Studiekring heeft 3 eigen lokalen op de begane grond van het Geert Groote. Aan de achterkant bij de waterkant. Hier geven we huiswerkbegeleiding en bijles.

 

Huiswerkbegeleiding 2

Goede samenwerking

Omdat we jaren samenwerken met het Geert Groote kennen we de school goed. De lijntjes zijn kort en we overleggen regelmatig met mentoren en docenten.

 

intagesprek

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Ilse je goed kan adviseren over de begeleiding.

Advies 2016