Amsterdam Rivierenbuurt - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Amsterdam Rivierenbuurt

Midden in de rivierenbuurt vind je één van vestigingen van Studiekring in Amsterdam. Op steenworp afstand van het Berlage Lyceum, in de rustige IJselstraat, staat vestigingsmanager Maarten samen met zijn docententeam vijf dagen per week voor jou klaar. Heb jij moeite met plannen? En wil je hulp in het aanbrengen van structuur en het aanleren van studievaardigheden? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes maak je je huiswerk in één van de 2 grote lichte huiswerklokalen. Ben je klaar? Dan word je overhoord en laat je je planning controleren.  Thuis hoef je bijna geen huiswerk meer te maken en heb je tijd om écht leuke dingen te doen.

Langetermijnplanning maken
Maarten heeft goede contacten met de Amsterdamse montessorischolen IVKO en MLA. Hij helpt veel leerlingen van deze scholen met het maken van langetermijnplanningen. Hierdoor leren leerlingen vooruit te denken en zelfstandig hun schoolwerk te plannen en te organiseren. Naast huiswerkbegeleiding kun je bij Studiekring Amsterdam Rivierenbuurt ook terecht voor vakinhoudelijke bijlessen en 1-op-1 studiecoaching.

Grote lichte vestiging

Studiekring Amsterdam Rivierenbuurt is een ruime vestiging met lichte ruimtes waar elke leerling zich meteen thuis voelt en rustig het huiswerk kan maken

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Maarten een persoonlijk plan van aanpak voor jou kan maken.

Studiecoaching

Maarten is een kei in het helpen van leerlingen met plannen en hen daarin te motiveren. Met 1-op-1 Studiecoaching krijgt jij dit nog beter onder de knie.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Amsterdam Rivierenbuurt:

De voordelen van Studiekring Amsterdam Rivierenbuurt

 • Sinds de start van Studiekring Amsterdam in 2006 begeleidden we al honderden leerlingen met bewezen resultaat.
 • Een team van ervaren docenten die je helpen met vrijwel alle vakken t/m 6 VWO niveau.
 • Goede prijs- en kwaliteitverhouding.
 • Een ruime vestiging met verschillende lokalen zodat je altijd een rustige werkplek hebt.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en school.

Vestigingsmanager Studiekring Amsterdam Rivierenbuurt

Maarten de Vries
Vestigingsmanager
Maarten de Vries heeft een master Pedagogiek en Onderwijskunde. En al 7 jaar ervaring als huiswerkbegeleider bij Studiekring. Hij is gespecialiseerd in het creëren van een goede sfeer waarin leerlingen effectief leren werken, naar resultaat en uiteindelijk zelfstandig worden.
Openingstijden
Maandag 14.30 - 21.30 uur
Dinsdag 14.30 - 18.30 uur
Woensdag 14.30 - 21.30 uur
Donderdag 14.30 - 18.30 uur
Vrijdag 14.30 - 18.30 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,4/10
178 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.