Amsterdam Rivierenbuurt

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Amsterdam Rivierenbuurt

BrugklastrainingMidden in de rivierenbuurt vind je één van de 4 vestigingen van Studiekring in Amsterdam. Op steenworp afstand van het Berlage Lyceum, in de rustige IJselstraat, staat vestigingsmanager Maarten samen met zijn docententeam 5 dagen per week voor jou klaar. Heb jij moeite met plannen? En wil je hulp in het aanbrengen van structuur en het aanleren van studievaardigheden? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes maak je je huiswerk in één van de 2 grote lichte huiswerklokalen. Ben je klaar? Dan word je overhoord en laat je je planning controleren.  Thuis hoef je bijna geen huiswerk meer te maken en heb je tijd om écht leuke dingen te doen.

Langetermijnplanning maken
Maarten heeft goede contacten met de Amsterdamse montessorischolen IVKO en MLA. Hij helpt veel leerlingen van deze scholen met het maken van langetermijnplanningen. Hierdoor leren leerlingen vooruit te denken en zelfstandig hun schoolwerk te plannen en te organiseren. Naast huiswerkbegeleiding kun je bij Studiekring Amsterdam Rivierenbuurt ook terecht voor vakinhoudelijke bijlessen en 1-op-1 studiecoaching.

Huiswerkbegeleiding, bijlessen en trainingen

Huiswerkbegeleiding
Je huiswerk goed plannen, structuur aanbrengen, leren hoe je moet leren. Kom 3 tot 5 dagen begeleid huiswerk maken bij Studiekring Amsterdam Rivierenbuurt. Lees meer.

Bijles 
De vestiging in Amsterdam heeft verschillende ruimtes om rustig bijles te geven. We geven bijlessen in elk vak en op elk niveau. Lees meer.

Huiswerkklas
Gaat leren goed, maar heb je vooral behoefte aan een werkplek zonder afleiding van je telefoon? In de huiswerkklas maak jij rustig je huiswerk. Lees meer.

Waarom kiezen voor Studiekring Amsterdam Rivierenbuurt?

  • Sinds de start van Studiekring Amsterdam in 2006 begeleidden we al honderden leerlingen met bewezen resultaat.
  • Een team van ervaren docenten die je helpt met vrijwel alle vakken t/m 6 VWO niveau.
  • Goede prijs- en kwaliteitverhouding.
  • Een ruime vestiging met verschillende lokalen zodat je altijd een rustige werkplek hebt.
  • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en school.

Kom vrijblijvend kennismaken!

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek komen we erachter welk type begeleiding het best bij je past. Vul het aanmeldformulier in of bel Maarten op 020 470 39 15.

Over Studiekring Amsterdam Rivierenbuurt

Grote lichte vestiging

Studiekring Amsterdam Rivierenbuurt is een ruime vestiging met lichte ruimtes waar elke leerling zich meteen thuis voelt en rustig het huiswerk kan maken.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Maarten een persoonlijk plan van aanpak voor jou kan maken.

Studiecoaching

Maarten is een kei in het helpen van leerlingen met plannen en hen daarin te motiveren. Met 1-op-1 Studiecoaching krijgt jij dit nog beter onder de knie.

Advies 2016