Apeldoorn Gymnasium/KSG

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Apeldoorn Gymnasium - KSG

Huiswerkbegeleiding 2In Apeldoorn hebben wij een vestiging in het Gymnasium/KSG. In beide scholen hebben wij de beschikking over een lokaal. Hier helpen we leerlingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het maken van hun huiswerk. Studiekring in het Gymnasium/KSG is open voor alle leerlingen uit de omgeving. Dus ook als je niet op één van deze twee scholen zit, ben je welkom! Vestigingsmanager Wouter en zijn docententeam staan 5 dagen per week klaar om je te helpen met huiswerk. Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Studiekring Apeldoorn Gymnasium/KSG bijles in bijna alle vakken. Van brugklas tot en met eindexamen.

Huiswerkbegeleiding, bijlessen en trainingen

Huiswerkbegeleiding
Je huiswerk goed plannen, structuur aanbrengen, leren hoe je moet leren. Kom 3 tot 5 dagen begeleid huiswerk maken bij Studiekring Apeldoorn Gymnasium/KSG. Lees meer.

Huiswerkklas
Gaat leren goed, maar heb je vooral behoefte aan een werkplek zonder afleiding van je telefoon? In de huiswerkklas maak jij rustig je huiswerk. Lees meer.

Studiecoaching
Wil jij graag beter leren leren? Dan is 1-op-1 studiecoaching iets voor jou. Samen met een ervaren studiecoach werk je aan je persoonlijke leerontwikkeling. Lees meer.

Waarom kiezen voor Studiekring Gymnasium KSG?

  • Al jaren een betrouwbare partner van school in aanvullend onderwijs.
  • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
  • Ook toegankelijk voor leerlingen van buiten het Gymnasium en KSG.
  • Veel didactische kennis in huis.
  • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.
  • Goede samenwerking met directie en afdelingsleiders van school.

Kom vrijblijvend kennismaken!

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek komen we erachter welk type begeleiding het best bij je past. Vul het aanmeldformulier in of bel Wouter op 055 303 43 84.

Over Apeldoorn Gymnasium/KSG

Studiekring Apeldoorn gymnasium

Eigen lokalen op beide locaties

Studiekring heeft zowel in het Gymnasium als in KSG een eigen lokaal. Hier geven wij huiswerkbegeleiding en bijlessen.

 

intagesprek

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Wouter je goed kan adviseren over de begeleiding.

 

Brugklastraining

Contacten met school

Omdat we jaren samenwerken met het Gymnasium en KSG kennen we de school goed. De lijntjes zijn kort en we overleggen regelmatig met mentoren en docenten.

Advies 2016