Apeldoorn fruytier

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Apeldoorn Fruytier

HuiswerkbegeleidingIn de Jacobus Fruytier Scholengemeenschap (JFSG) zit de vestiging Studiekring Frutyier. Al ruim 7 jaar geven wij huiswerkbegeleiding hier in school. En helpen we leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Studiekring vestiging is gehuisvest in enkele lokalen van school zelf en alleen toegankelijk voor leerlingen van het JFSG. Vestigingsmanager Agnes en haar docententeam staan 4 dagen per week klaar om je te helpen met huiswerk. Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijles
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven op het Fruytier bijles in bijna alle vakken. Van brugklas tot en met eindexamen.

Huiswerkbegeleiding, bijlessen en trainingen

Huiswerkbegeleiding
Je huiswerk goed plannen, structuur aanbrengen, leren hoe je moet leren. Kom 3 of 4 dagen begeleid huiswerk maken bij Studiekring Fruytier. Lees meer.

Huiswerkklas
Gaat leren goed, maar heb je vooral behoefte aan een werkplek zonder afleiding van je telefoon? In de huiswerkklas van maak jij rustig je huiswerk. Lees meer.

Faalangsttraining
Ben jij vaak zenuwachtig voor een proefwerk en heb je weinig zelfvertrouwen? Dan heb je misschien wel faalangst. Faalangsttraining bij Studiekring Fruytier kan helpen. Lees meer.

Waarom kiezen voor Studiekring Apeldoorn Fruytier

  • Al ruim 7 jaar een betrouwbare partner van school in aanvullend onderwijs.
  • Een team van ervaren docenten die je helpt met vrijwel alle vakken t/m 6 VWO niveau.
  • Meteen na je laatste les je huiswerk maken in een vertrouwde omgeving.
  • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.
  • Goede samenwerking met rebound, afstandsonderwijs en Ambulante begeleiding

Kom vrijblijvend kennismaken!

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek komen we erachter welk type begeleiding het best bij je past. Vul het aanmeldformulier in of bel Agnes op 055 303 43 85.

Over Apeldoorn Fruytier

Studiekring apeldoorn fruytier

3 lokalen in school

Studiekring heeft in het JSFG de beschikking over 3 lokalen: AP 02, 03 en 04. Er is dus altijd een rustige plek voor jou om je huiswerk te maken.

 

intagesprek

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Agnes je goed kan adviseren over de begeleiding. Deze gesprekken vinden plaats in lokaal AP01.

 

Huiswerkbegeleiding klaslokaal

Contacten met school

Omdat we al 7 jaar samenwerken met het JFSG kennen we de school en de docenten goed. De lijntjes zijn kort en dat is prettig voor de leerlingen.

Advies 2016