Huiswerkbegeleiding & Bijles | Studiekring Apeldoorn Mheenpark - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Apeldoorn Mheenpark

In het Veluws College Mheenpark zit de vestiging Studiekring Mheenpark. Al ruim 9 jaar geven wij huiswerkbegeleiding hier in school. En helpen we leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Studiekring vestiging is gehuisvest in enkele lokalen van school zelf waardoor je meteen na je laatste les je huiswerk kan maken. Ook leerlingen die niet op het Mheenpark zitten, zijn welkom op deze vestiging. Onze vestigingsmanager en begeleiders staan 5 dagen per week klaar om je te helpen met huiswerk. Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijles
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven op het Mheenpark bijles in onder andere Engels, wiskunde, Frans, wiskunde b, economie, scheikunde en Nederlands. Van brugklas tot en met eindexamen.

Lokaal in school

Studiekring heeft in school de beschikking over 3 lokalen. Omdat we al 9 jaar samenwerken met het Veluws College Mheenpark kennen we de school en de docenten goed. De lijntjes zijn kort en dat wordt door ouders en leerlingen als heel prettig ervaren.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat de vestigingsmanager je goed kan adviseren over de begeleiding.

Jong en bevlogen team

Het docententeam van Studiekring Mheenpark is jong en bevlogen. We hebben veel kennis in huis van verschillende vakgebieden, staan dicht bij de leerstof en zijn altijd betrokken bij onze leerlingen.

 

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Apeldoorn Mheenpark:

De voordelen van Studiekring Apeldoorn Mheenpark

 • Al ruim 9 jaar een betrouwbare partner van school in aanvullend onderwijs.
 • Een team van ervaren docenten die je helpt met vrijwel alle vakken t/m 6 VWO niveau.
 • Meteen na je laatste les je huiswerk maken in een vertrouwde omgeving.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.
 • Goede samenwerking met de mentoren, vakdocenten, remedial teacher en de zorgcoördinator.

Vestigingsmanager Studiekring Apeldoorn Mheenpark

Jasha Farkas
Vestigingsmanager
Jasha Farkas heeft haar Bachelor Pedagogiek gehaald en mag zichzelf pedagoog noemen. Zij is sinds mei 2018 actief als vestigingsmanager en heeft eerder ook al veel ervaring opgedaan in het werken met jongeren. Zij is gespecialiseerd in het creëren van rust en een prettige en vertrouwde werkomgeving. Hierin kunnen leerlingen effectief leren werken, goede resultaten halen en uiteindelijke leren ze zelfstandig aan de slag te gaan. Jasha haalt er energie uit als ze de leerlingen, stapje voor stapje, ziet groeien naar zelfstandigheid. Humor, betrokkenheid en wederzijds vertrouwen zijn dingen die zij toepast om dit samen met haar leerlingen te bereiken. Verder heeft Jasha ook veel ervaring in het begeleiden van leerlingen met AD(H)D.
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 14.45 - 17.45 uur
Woensdag 14.45 - 17.45 uur
Donderdag 14.45 - 17.45 uur
Vrijdag 14.45 - 17.45 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

klaslokaal mobiel

Redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
193 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.