Arnhem

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Arnhem Thomas a Kempis

BrugklastrainingOp het Thomas a Kempis College geven wij sinds 2006 huiswerkbegeleiding in school. En helpen we leerlingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het maken van hun huiswerk. De Studiekring vestiging op het Thomas a Kempis is gehuisvest in 3 lokalen van school in een van de vleugels op de eerste etage.  Hierdoor kun je meteen na je laatste les je huiswerk maken in een vertrouwde omgeving. Ook leerlingen die niet op het Thomas a Kempis zitten, zijn welkom op deze vestiging. Vestigingsmanager Nanouk en haar docententeam staan 5 dagen per week klaar om je te helpen met huiswerk. Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen ook ’s avonds mogelijk
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven op het Thomas a Kempis bijles in bijna alle vakken. Van brugklas tot en met eindexamen. Deze zijn in overleg ook buiten de openingsuren van de vestiging in te plannen.

Huiswerkbegeleiding, bijlessen en trainingen

Huiswerkbegeleiding
Je huiswerk goed plannen, structuur aanbrengen, leren hoe je moet leren. Kom 3 tot 5 dagen begeleid huiswerk maken bij Studiekring op het Thomas a Kempis. Lees meer.

Huiswerkklas
Gaat leren goed, maar heb je vooral behoefte aan een werkplek zonder afleiding van je telefoon? In de huiswerkklas maak jij rustig je huiswerk. Lees meer.

Faalangsttraining
Ben jij vaak zenuwachtig voor een toets? En krijg je dit niet onder controle? Volg faalangsttraining voor meer zelfvertrouwen.  Lees meer.

Waarom kiezen voor Studiekring Thomas a Kempis?

  • Al ruim 12 jaar een betrouwbare partner van school in aanvullend onderwijs.
  • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken t/m 6 VWO niveau.
  • Ook toegankelijk voor leerlingen van buiten het Thomas a Kempis.
  • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders.
  • Goede samenwerking met het zorgteam, de directie en de mentoren van school.
  • Vestigingsmanager Nanouk is gespecialiseerd in leerlingen met faalangst en dyslexie.

Kom vrijblijvend kennismaken!

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek komen we erachter welk type begeleiding het best bij je past. Vul het aanmeldformulier in of bel Nanouk op 026 303 04 65

Over Studiekring Arnhem - Thomas a Kempis

Rekentrainingen

Studiekring geeft op het Thomas a Kempis rekentrainingen aan 4/5 havo en 5/6 vwo leerlingen die hun rekentoets niet gehaald hebben.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Nanouk je goed kan adviseren over de begeleiding.

Goede samenwerking

Omdat we al 12 jaar samenwerken met het Thomas a Kempis kennen we de school en de docenten goed. Twee mentoren en directeur Eelco van der Kruk leggen uit waarom de samenwerking met Studiekring zo goed verloopt.

Advies 2016