Huiswerkbegeleiding & Bijles | Arnhem Lorentz | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Arnhem Lorentz

In het prachtige nieuwe Lorentz Lyceum vind je onze vestiging Studiekring Lorentz. Al ruim 12 jaar geven wij huiswerkbegeleiding hier op school. We helpen leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken om hun schoolcarrière succesvol te laten verlopen. Onze vestiging is gehuisvest in 2 lokalen van school zelf waardoor je meteen na je laatste les kunt aansluiten en je huiswerk kunt maken en leren. Ook leerlingen die niet op het Lorentz Lyceum zitten, zijn welkom op deze vestiging. Onze vestigingsmanager en begeleiders staan 5 dagen per week klaar om je te helpen met huiswerk. Tijdens huiswerkbegeleiding werken wij met kleine groepjes leerlingen zodat er genoeg individuele aandacht is en jij in alle rust kunt werken. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af, zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijles

Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven op het Lorentz bijles in bijna alle vakken. Van brugklas tot en met eindexamen. Deze zijn ook buiten de openingsuren van de vestiging in te plannen.

2 lokalen in school

Studiekring heeft in school de beschikking over 2 lokalen: lokaal 0.09 en 0.08. Er is dus altijd een rustige plek voor jou om je huiswerk te maken.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat de vestigingsmanager je goed kan adviseren over de begeleiding.

Contacten met school

Omdat we al 12 jaar samenwerken met het Lorentz Lyceum kennen we de school en de docenten goed. De lijntjes zijn kort en dat is prettig voor ouders en leerlingen.


Nieuw bij Studiekring

Toetsweek opvangklas
In deze klas kunnen leerlingen onder toezicht en in alle rust de toetsen voorbereiden. Om ze hierin te ondersteunen, is er een begeleider aanwezig die kan helpen met plannen en het beantwoorden van (algemene) vragen. Natuurlijk is er de gelegenheid om overhoord te worden.

Kosten
De kosten van de toetsweek opvangklas bedragen € 90,- per leerling voor alle aangeboden dagen. Het is alleen mogelijk om je kind voor alle middagen in te schrijven. De betaling geschiedt via een eenmalige machtiging.

Meer informatie en aanmelden
Wil je meer informatie over deze dienst? Klik dan hier. Direct aanmelden kan natuurlijk ook via ons aanmeldformulier.


 

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Arnhem - Lorentz:

De voordelen van Studiekring Arnhem - Lorentz

 • Al ruim 12 jaar een betrouwbare partner van school in aanvullend onderwijs.
 • Een team van ervaren docenten die je helpt met vrijwel alle vakken t/m 6 VWO niveau.
 • Ook toegankelijk voor leerlingen van buiten het Lorentz College
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.
 • Goede samenwerking met het zorgteam van school.

Vestigingsmanager Studiekring Arnhem - Lorentz

Klara Rijs
Vestigingsmanager
Klara Rijs heeft Logopedie en Global Health gestudeerd. Ze heeft ervaring opgedaan in het onderwijs tijdens haar functie als projectcoördinator waarbij ze projecten organiseerde op middelbare scholen om leerlingen bewust te maken van wat er zoal speelt in de wereld.  Klara streeft bij Studiekring naar goed contact met leerlingen, ouders en docenten zodat we samen kunnen werken aan een succesvolle schoolperiode. Persoonlijke aandacht, vertrouwen en een flinke dosis positiviteit staan hierin centraal. 
Openingstijden
Maandag 14.45 - 17.45 uur
Dinsdag 14.45 - 17.45 uur
Woensdag 14.45 - 17.45 uur
Donderdag 14.45 - 17.45 uur
Vrijdag 14.45 - 17.45 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

klaslokaal mobiel

Redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
193 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.