Lorentz

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Arnhem Lorentz

Huiswerkbegeleiding klaslokaalIn het Lorentz College zit de vestiging Studiekring Lorentz. Al ruim 12 jaar geven wij huiswerkbegeleiding hier in school. En helpen we leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Studiekring vestiging is gehuisvest in 3 lokalen van school zelf waardoor je meteen na je laatste les je huiswerk kan maken. Ook leerlingen die niet op het Lorentz zitten, zijn welkom op deze vestiging. Vestigingsmanager Frank en zijn docententeam staan 5 dagen per week klaar om je te helpen met huiswerk. Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijles
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven op het Lorentz bijles in bijna alle vakken. Van brugklas tot en met eindexamen. Deze zijn ook buiten de openingsuren van de vestiging in te plannen.

Huiswerkbegeleiding, bijlessen en trainingen

Huiswerkbegeleiding
Je huiswerk goed plannen, structuur aanbrengen, leren hoe je moet leren. Kom 3 tot 5 dagen begeleid huiswerk maken bij Studiekring Arnhem Lorentz. Lees meer.

Huiswerkklas
Gaat leren goed, maar heb je vooral behoefte aan een werkplek zonder afleiding van je telefoon? In de huiswerkklas maak jij rustig je huiswerk. Lees meer.

Studiecoaching
Naast huiswerkbegeleiding kun je kiezen voor 1-op-1 studiebegeleiding. Samen met een ervaren coach kijk je uitgebreid naar je leermethoden en je manier van plannen. Lees meer.

Waarom kiezen voor Studiekring Arnhem Lorentz

  • Al ruim 12 jaar een betrouwbare partner van school in aanvullend onderwijs.
  • Een team van ervaren docenten die je helpt met vrijwel alle vakken t/m 6 VWO niveau.
  • Ook toegankelijk voor leerlingen van buiten het Lorentz College
  • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.
  • Goede samenwerking met het zorgteam van school.

Kom vrijblijvend kennismaken!

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek komen we erachter welk type begeleiding het best bij je past. Vul het aanmeldformulier in of bel Frank op 026 303 04 66.

Over Studiekring Arnhem - Lorentz

Studierking arnhem lorentz

3 lokalen in school

Studiekring heeft in school de beschikking over 3 lokalen, centraal in school: A12, A14 en A16. Er is dus altijd een rustige plek voor jou om je huiswerk te maken.

 

intagesprek

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Frank je goed kan adviseren over de begeleiding.

 

Huiswerkbegeleiding klaslokaal

Contacten met school

Omdat we al 12 jaar samenwerken met het Lorentz College kennen we de school en de docenten goed. De lijntjes zijn kort en dat is prettig voor ouders en leerlingen.

Advies 2016