Barneveld - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Wat betekenen de Corona maatregelen voor de diensten van Studiekring? Lees meer

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Barneveld

In het centrum van Barneveld, dichtbij het station, vind je de vestiging van Studiekring. In de zomer van 2017 verhuisden we vanuit het Van Lodenstein College naar deze nieuwe locatie, om jongeren uit Barneveld en omgeving nog beter te kunnen helpen met hun huiswerk.  Vestigingsmanager Geertjan en zijn docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of wil je werken aan je studievaardigheden? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen
Naast huiswerkbegeleiding geven we bij Studiekring Barneveld bijlessen in bijna alle vakken. Op elk niveau en van brugklas tot eindexamen. Wij zorgen voor een passende bijlesdocent die jou kan helpen.

Dichtbij school

Studiekring Barneveld is centraal gelegen en op fietsafstand van het Johannes Fontanus College, het Van Lodenstein College Barneveld en De Meerwaarde.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Jij leert Studiekring kennen en Geertjan kan je hierdoor goed adviseren over de juiste begeleiding.

Nieuwe vestiging

In september 2017 verhuisden we naar deze nieuwe locate. Een ruime, lichte vestiging waar elke leerling rustig huiswerk kan maken. Wethouder Dorrestijn opende de vestiging tijdens een feestelijke open avond

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Barneveld:

De voordelen van Studiekring Barneveld

 • Een nieuwe vestiging toegankelijk voor elke leerling uit Barneveld.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
 • Goede prijs- en kwaliteitverhouding.
 • Een ruime vestiging met verschillende lokalen zodat je altijd een rustige werkplek hebt.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders.
 • Goede contacten met scholen uit de buurt.

Vestigingsmanager Studiekring Barneveld

Geertjan Kuiper
Vestigingsmanager
Geertjan Kuiper heeft Toegepaste Psychologie gestudeerd en heeft ervaring met het begeleiden van kinderen. Hij werkt vanuit de kwaliteiten van elke leerling om de uitdagingen met huiswerk en leren aan te pakken.
Openingstijden
Maandag 15.15 - 18.15 uur
Dinsdag 15.15 - 18.15 uur
Woensdag 15.15 - 18.15 uur
Donderdag 15.15 - 18.15 uur
Vrijdag 15.15 - 18.15 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,4/10
182 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.