Bergschenhoek Melanchthon - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Bergschenhoek - Melanchthon

In Het Melanchthon in Bergschenhoek geven wij sinds ruim 7 jaar huiswerkbegeleiding. En helpen we leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Studiekring vestiging is gehuisvest in school zelf waardoor je meteen na je laatste les je huiswerk kan maken. Maar ook leerlingen die niet op het Melanchthon zitten, zijn welkom op deze vestiging. Vestigingsmanager Anne en haar docententeam staan 5 dagen per week klaar om je te helpen met huiswerk. Heb jij moeite met plannen? Of weet je niet zo goed hoe je moet leren? Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijles
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bijles in bijna alle vakken. En zijn er zowel voor brugklasleerlingen als examenleerlingen. 

Lokaal in school

Studiekring heeft in school de beschikking over een vast lokaal: 3.02. Hier geven we huiswerkbegeleiding. 

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Anne je goed kan adviseren over de begeleiding.

Contacten met school

Omdat we al 7 jaar samenwerken met het Melanchthon kennen we de school en de docenten goed. De lijntjes zijn kort en dat wordt door ouders en leerlingen als heel prettig ervaren.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Bergschenhoek - Melanchthon:

De voordelen van Studiekring Bergschenhoek - Melanchthon

 • Al ruim 7 jaar een betrouwbare partner van school in aanvullend onderwijs.
 • Sinds de oprichting begeleidden we al veel leerlingen naar zelfstandigheid.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met alle vakken.
 • Meteen na je laatste les je huiswerk maken in een vertrouwde omgeving.
 • Ook toegankelijk voor leerlingen buiten het Melanchthon.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.

Vestigingsmanager Studiekring Bergschenhoek - Melanchthon

Anne Schippers
Vestigingsmanager
Anne Schippers heeft Economie gestudeerd en in het verleden gewerkt als Economie docent. Nu werkt ze bij Studiekring om de leerlingen op een meer persoonlijk niveau te begeleiden. Ze vind het leuk dat ze hier leerlingen kan ondersteunen om structuur en overzicht te krijgen en speelt graag in op de behoeften van de leerling. Naast het vak Economie heeft Anne ook een brede interesse in vakken zoals Engels, Maatschappijleer, Geschiedenis en Godsdienst.
Openingstijden
Maandag 14.30 - 18.15 uur
Dinsdag 14.30 - 18.15 uur
Woensdag 14.30 - 18.15 uur
Donderdag 14.30 - 18.15 uur
Vrijdag 14.30 - 18.15 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

klaslokaal mobiel

Redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
190 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.