Bergschenhoek Melanchthon

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Bergschenhoek - Melanchthon

HuiswerkbegeleidingIn Het Melanchthon in Bergschenhoek geven wij sinds ruim 7 jaar huiswerkbegeleiding. En helpen we leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Studiekring vestiging is gehuisvest in school zelf waardoor je meteen na je laatste les je huiswerk kan maken. Maar ook leerlingen die niet op het Melanchthon zitten, zijn welkom op deze vestiging. Vestigingsmanager Wendy en haar docententeam staan 5 dagen per week klaar om je te helpen met huiswerk. Heb jij moeite met plannen? Of weet je niet zo goed hoe je moet leren? Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijles
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bijles in bijna alle vakken. En zijn er zowel voor brugklasleerlingen als examenleerlingen. Bijlessen zijn ook buiten de openingstijden van de vestiging in te plannen en vinden plaats op de naastgelegen Studiekring vestiging in Het Wolfert Lyceum.

Huiswerkbegeleiding, bijlessen en trainingen

Huiswerkbegeleiding
Je huiswerk goed plannen, structuur aanbrengen, leren hoe je moet leren. Kom 3 tot 5 dagen begeleid huiswerk maken bij Studiekring op het Melanchthon. Lees meer.

Huiswerkklas
Gaat leren goed, maar heb je vooral behoefte aan een werkplek zonder afleiding van je telefoon? In de huiswerkklas maak jij rustig je huiswerk. Lees meer.

Studiecoaching
Naast huiswerkbegeleiding kun je kiezen voor 1-op-1 studiebegeleiding. Samen met een ervaren coach kijk je uitgebreid naar je leermethoden en je manier van plannen. Lees meer.

Waarom kiezen voor Studiekring Bergschenhoek Melanchthon?

  • Al ruim 7 jaar een betrouwbare partner van school in aanvullend onderwijs
  • Sinds de oprichting begeleidden we al veel leerlingen naar zelfstandigheid
  • Een team van ervaren docenten dat je helpt met alle vakken
  • Meteen na je laatste les je huiswerk maken in een vertrouwde omgeving
  • Ook toegankelijk voor leerlingen buiten het Melanchthon
  • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren

Kom vrijblijvend kennismaken!

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek komen we erachter welk type begeleiding het best bij je past. Vul het aanmeldformulier in of bel Wendy op 010 313 58 67.

Over Studiekring Bergschenhoek Melanchthon

Studiekring Bergschenhoek Melanchton2

Lokaal in school

Studiekring heeft in school de beschikking over een vast lokaal: 3.02. Hier geven we huiswerkbegeleiding. Bijlessen volg je in Het Wolfert Lyceum.

 

intagesprek

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Wendy je goed kan adviseren over de begeleiding.

 

Huiswerkbegeleiding klaslokaal

Contacten met school

Omdat we al 7 jaar samenwerken met het Melanchthon kennen we de school en de docenten goed. De lijntjes zijn kort en dat wordt door ouders en leerlingen als heel prettig ervaren.

Advies 2016