Huiswerkbegeleiding & bijles in Bussum | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Bussum 

In het centrum van Bussum zit de vestiging van Studiekring. Studiekring Bussum is een moderne vestiging met verschillende ruimtes waar we jou helpen met je huiswerk. Onze vestigingsmanager en begeleiders staan elke week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of wil je werken aan je studievaardigheden? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren, leert hoe je moet leren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

In het weekend open
Studiekring Bussum is ook in het weekend open voor bijlessen, basisschoolbegeleiding en studiecoaching. Hierdoor kun jij je huiswerk goed verdelen en start je op maandag je week goed.

Dichtbij School

Studiekring Bussum ligt op fietsafstand van Het Vitus College, Het Willem de Zwijger College, De Fontein, Het Wellant College, Het Gooisch Lyceum en Laar en Berg.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat de vestigingsmanager je goed kan adviseren over de begeleiding.

Ervaren docententeam

Bij Studiekring Bussum hebben we een divers team met heel ervaren docenten. Ze hebben allemaal een lesbevoegdheid en veel ervaring in het onderwijs.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Bussum:

De voordelen van Studiekring Bussum

 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
 • Veel aandacht voor studievaardigheden en leren leren.
 • Een mooie vestiging met verschillende ruimtes zodat je altijd een rustige werkplek hebt.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.
 • Goede samenwerking met scholen uit de buurt.

Vestigingsmanager Studiekring Bussum

Renske Blok
Vestigingsmanager
Renske Blok heeft haar opleiding Leisure management afgerond en heeft in die periode veel ervaring opgedaan in het aansturen van managementprocessen. De kwaliteit waarborgen wat in het intakegesprek wordt benoemd, kan alleen met een sterk team. Renske vindt het belangrijk alle begeleiders in hun kracht te zetten en samen de begeleiding persoonlijk aan te pakken met elke leerling. Ook het aspect hoofd, hart en lijf wordt hierin meegenomen want dat bevordert uiteindelijk de schoolprestaties van alle leerlingen. Het bieden van een rustige plek, met persoonlijke aandacht en een goed team zorgt ervoor dat alle leerlingen optimaal kunnen werken aan eigen prestaties. Wij staan voor je klaar!
Openingstijden
Maandag 14.30 - 18.00 uur
Dinsdag 14.30 - 18.00 uur
Woensdag 14.30 - 18.00 uur
Donderdag 14.30 - 18.00 uur
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Op afspraak voor 1-op-1 begeleiding
Zondag Op afspraak voor 1-op-1 begeleiding
Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

klaslokaal mobiel

Redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
193 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.