Huiswerkbegeleiding & bijles in Castricum | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Castricum 

Deze vestiging gaat binnenkort sluiten, wij verwijzen je graag door naar onze vestiging in Alkmaar.

In Castricum geeft Studiekring al jaren huiswerkbegeleiding. Voorheen in het Jac P. Thijsse, maar sinds november 2017 zijn we verhuisd naar een eigen vestiging midden in het centrum op de hoek van de Dorpstraat en de Torenstraat. Achter het Bakkerspleintje. Op deze gloednieuwe locatie helpen we alle leerlingen uit de regio van Castricum die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het maken van hun huiswerk. Vestigingsmanager Pieter en zijn docententeam staan 5 dagen per week klaar om je te helpen met huiswerk. Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Studiekring Castricum bijles in bijna alle vakken en op elk niveau. Van brugklas tot en met eindexamen.

Midden in het centrum

Een frisse, net opgeknapte grote ruimte waar elke leerling rustig huiswerk kan maken. Komende weken worden 2 bijlesruimtes gerealiseerd.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Pieter je goed kan adviseren over de begeleiding.

Dichtbij school

We zitten om de hoek bij het Jac. P. Thijsse College, het Bonhoeffercollege en het Clusius College. Je hoeft dus nooit ver te fietsen om naar Studiekring te komen.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Castricum:

De voordelen van Studiekring Castricum

 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken op elk niveau
 • Centraal gelegen dus voor iedereen dichtbij
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren
 • Toegankelijk voor elke leerling uit Castricum

Vestigingsmanager Studiekring Castricum

Kim Baarslag
Vestigingsmanager
Kim Baarslag heeft Engels en Engelstalige Letterkunde gestudeerd en schrijft met veel plezier Engelstalige fictie. Ze vindt het belangrijk een rustige en prettige leeromgeving te creëren waar leerlingen effectief met hun huiswerk aan de slag kunnen gaan. Leren plannen en studievaardigheden aanleren staan hierbij centraal. Haar doel is om leerlingen de middelen te geven zodat zij uiteindelijk leren om zelfstandig te werken.
Openingstijden
Maandag 15.00 - 18.00 uur
Dinsdag 15.00 - 18.00 uur
Woensdag 15.00 - 18.00 uur
Donderdag 15.00 - 18.00 uur
Vrijdag 14.15 - 17.30 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
190 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.