Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Castricum Jac P. Thijsse

HuiswerkbegeleidingIn Castricum heeft Studiekring een vestiging in het Jac P. Thijsse College. Hier helpen we leerlingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het maken van hun huiswerk. De Studiekring vestiging op het Jac P. Thijsse is gehuisvest in 2 lokalen van school en alleen toegankelijk voor leerlingen van school. Hierdoor kun je meteen na je laatste les je huiswerk maken in een vertrouwde omgeving. Vestigingsmanager Marijn en haar docententeam staan 5 dagen per week klaar om je te helpen met huiswerk. Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven op het Jac P. Thijsse bijles in bijna alle vakken en op elk niveau. Van brugklas tot en met eindexamen.

Huiswerkbegeleiding, bijlessen en trainingen

Huiswerkbegeleiding
Je huiswerk goed plannen, structuur aanbrengen, leren hoe je moet leren. Kom 3 tot 5 dagen begeleid huiswerk maken bij Studiekring op het Jac P. Thijsse. Lees meer.

Huiswerkklas
Gaat leren goed, maar heb je vooral behoefte aan een werkplek zonder afleiding van je telefoon? In de huiswerkklas maak jij rustig je huiswerk. Lees meer.

Studiecoaching
Naast huiswerkbegeleiding kun je kiezen voor 1-op-1 studiebegeleiding. Samen met een ervaren coach kijk je uitgebreid naar je leermethoden en je manier van plannen. Lees meer.

Waarom kiezen voor Studiekring Jac P. Thijsse?

  • Al ruim 4 jaar partner van school in aanvullend onderwijs.
  • Een team van ervaren docenten die je helpt met vrijwel alle vakken op elk niveau.
  • Regelmatige terugkoppeling naar ouders en mentoren.
  • Goede samenwerking met docenten

Kom vrijblijvend kennismaken!

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek komen we erachter welk type begeleiding het best bij je past. Vul het aanmeldformulier in of bel Marijn op 025 174 56 98.

Over Studiekring Castricum Jac. P. Thijsse

Studiekring Castricum

2 lokalen

Studiekring heeft in school de beschikking over 2 lokalen: A202 voor huiswerkbegeleiding en A220 voor bijlessen. Ook zijn voldoende computers aanwezig voor de leerlingen.

 

intagesprek

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Marijn je goed kan adviseren over de begeleiding.

 

Brugklastraining

Huiswerk maken in school

Omdat we een vestiging in school hebben, is het voor leerlingen prettig dat ze meteen vanuit hun laatste les naar Studiekring gaan. En huiswerk maken in een vertrouwde omgeving.

Advies 2016

Reacties

sterren3 Studiekring krijgt een 8,6 van 10 uit 142 beoordelingen

review

"Positieve houding ten opzichte van het kind (anders dan gebruikelijk is op de school waar alleen in termen van problemen/tekortkomingen lijkt te worden gedacht) Can DO mentaliteit. Kind blijft bij de les en goede terugkoppeling naar ouders."

- Anoniem

Bekijk alle beoordelingen