Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Culemborg

Op de Varkensmarkt, midden in het centrum van Culemborg vind je Studiekring. In mei 2018 verhuisden we naar deze gloednieuwe vestiging. In Culemborg begeleiden wij sinds 2012 leerlingen met hun huiswerk. En nu op een frisse, nieuwe locatie. Het karakteristieke monumentale pand heeft veel lichtinval en is een fijne plek om te werken. Vestigingsmanager Wouter en zijn docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of wil je werken aan je studievaardigheden? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Dichtbij school

Studiekring Culemborg ligt midden in het centrum en goed bereikbaar voor leerlingen van het Koningin Wilhelmina College Culemborg en het Lek & Linge Culemborg.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Wouter een persoonlijk plan van aanpak voor jou kan maken.

Een frisse, nieuwe vestiging

Met 57 m2 aan ruimte, inclusief 2 bijlesruimtes, is de nieuwe vestiging in Culemborg een knusse maar heel fijne plek om je huiswerk te maken.

De voordelen van Studiekring Culemborg

 • Een kleinschalige vestiging met veel persoonlijke aandacht voor elke leerling.
 • Een team van ervaren docenten die je helpt met vrijwel alle vakken t/m 6 VWO niveau.
 • Goede prijs- en kwaliteitverhouding.
 • Een ruime vestiging met verschillende lokalen zodat je altijd een rustige werkplek hebt.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en school.
 • Veel kennis van leerproblematieken.

Vestigingsmanager Studiekring Culemborg

Wouter Tolkamp
Vestigingsmanager
Wouter Tolkamp begeleidt als coach jonge mensen in zijn eigen praktijk. Hij bevestigt wat goed gaat, zodat het zelfvertrouwen groeit. Deze positieve benadering gebruikt hij ook bij zijn leerlingen, zodat hij het beste uit hen kan halen. Hij spreekt drie talen vloeiend en kan met een Master in Biologie de meeste huiswerkvragen goed begeleiden.
Openingstijden
Maandag 15.00 - 18.00 uur
Dinsdag 14.00 - 18.00 uur
Woensdag 15.00 - 18.00 uur
Donderdag 15.00 - 18.00 uur
Vrijdag 15.00 - 18.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,6/10
168 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen haalen!”
  Anne

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.