Culemborg

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Culemborg

Op de Varkensmarkt, midden in het centrum van Culemborg vind je Studiekring. In mei 2018 verhuisden we naar deze gloednieuwe vestiging. In Culemborg begeleiden wij sinds 2012 leerlingen met hun huiswerk. En nu op een frisse, nieuwe locatie. Het karakteristieke monumentale pand heeft veel lichtinval en is een fijne plek om te werken. Vestigingsmanager Wouter en zijn docententeam staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of wil je werken aan je studievaardigheden? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Huiswerkbegeleiding, bijlessen en trainingen

Huiswerkbegeleiding
Je huiswerk goed plannen, structuur aanbrengen, leren hoe je moet leren. Kom 3 tot 5 dagen begeleid huiswerk maken bij Studiekring Culemborg. Lees meer.

Bijles  
Bij Studiekring Culemborg geven we bijlessen in bijna elk vak, op elk niveau. Van brugklas tot en met eindexamen. Lees meer.

Studiecoaching
Wil jij graag beter leren leren? Dan is 1-op-1 studiecoaching iets voor jou. Samen met een ervaren studiecoach werk je aan je persoonlijke leerontwikkeling. Lees meer.

Waarom kiezen voor Studiekring Culemborg?

  • Een kleinschalige vestiging met veel persoonlijke aandacht voor elke leerling.
  • Een team van ervaren docenten die je helpt met vrijwel alle vakken t/m 6 VWO niveau.
  • Goede prijs- en kwaliteitverhouding.
  • Een ruime vestiging met verschillende lokalen zodat je altijd een rustige werkplek hebt.
  • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en school.
  • Veel kennis van leerproblematieken.

Kom vrijblijvend kennismaken!

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek komen we erachter welk type begeleiding het best bij je past. Vul het aanmeldformulier in of bel Wouter op 0345 53 43 00.

Over Studiekring Culemborg

Dichtbij school

Studiekring Culemborg ligt midden in het centrum en goed bereikbaar voor leerlingen van het Koningin Wilhelmina College Culemborg en het Lek & Linge Culemborg.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Wouter een persoonlijk plan van aanpak voor jou kan maken.

Een frisse, nieuwe vestiging

Met 57 m2 aan ruimte, inclusief 2 bijlesruimtes, is de nieuwe vestiging in Culemborg een knusse maar heel fijne plek om je huiswerk te maken.

Meelopen

 

 

Advies 2016