Huiswerkbegeleiding en bijles in De Bilt

BrugklastrainingIn De Lichtbak, bij school ‘Wereldwijs’ zit Studiekring De Bilt. Een ruime, lichte vestiging waar jij rustig je huiswerk kan maken. Vestigingsmanager Hans en zijn docententeam staan 4 dagen per week voor je klaar om jou te helpen. Heb je moeite met plannen? Of weet je niet zo goed hoe je eigenlijk moet leren? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Gespecialiseerd in leerproblematiek
Naast zijn jarenlange ervaring in leerlingbegeleiding is vestigingsmanager Hans gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van leer- en gedragsproblemen. Hij heeft veel ervaring met het begeleiden van leerlingen met dyslexie. En is expert op de gebieden ‘leren leren’ en ‘motiveren’. Dit zorgt ervoor dat elke leerling bij Studiekring De Bilt terecht kan voor de juiste begeleiding.

Huiswerkbegeleiding, bijlessen en trainingen

Huiswerkbegeleiding
Je huiswerk goed plannen, structuur aanbrengen, leren hoe je moet leren. Kom 3 tot 5 dagen begeleid huiswerk maken bij Studiekring De Bilt. Lees meer.

Bijles  
Bij Studiekring De Bilt geven we bijlessen in bijna elk vak, op elk niveau. Van brugklas tot en met eindexamen. Lees meer.

Studiecoaching
Wil jij graag beter leren leren? Dan is 1-op-1 studiecoaching iets voor jou. Samen met een ervaren studiecoach werk je aan je persoonlijke leerontwikkeling. Lees meer.

Waarom kiezen voor Studiekring De Bilt?

  • Een kleinschalige vestiging met veel persoonlijke aandacht voor elke leerling
  • Een team van ervaren docenten die je helpt met vrijwel alle vakken t/m 6 VWO niveau.
  • Goede prijs- en kwaliteitverhouding.
  • Een ruime vestiging met verschillende lokalen zodat je altijd een rustige werkplek hebt.
  • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en school.
  • Goede samenwerking met diverse zorginstellingen in de regio.

Kom vrijblijvend kennismaken!

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek komen we erachter welk type begeleiding het best bij je past. Vul het aanmeldformulier in of bel Hans op 030 303 95 95.

Over Studiekring De Bilt

Studiekring de bilt

Dichtbij school

Studiekring De Bilt ligt dichtbij De Werkplaats, Het Nieuwe Lyceum, Aeres MAVO Bilthoven, Groenhorst Maartensdijk, Openbaar Lyceum Zeist en het Christelijk Lyceum Zeist.

 

intagesprek

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Hans een persoonlijk plan van aanpak voor jou kan maken.

 

Huiswerkbegeleiding klaslokaal

Naar de brugklas

Start jij na de zomervakantie in de brugklas? En zie je op tegen al het huiswerk? Start dan goed in de brugklas en kom meteen huiswerk maken bij Studiekring in De Bilt.

Advies 2016

Reacties

sterren3 Studiekring krijgt een 8,6 van 10 uit 142 beoordelingen

review

"Wow mijn zoon heeft nu een paar weken bijles wiskunde en haalt alleen nog maar voldoendes. Dit is echt geweldig. De bijles zelf vindt hij erg gezellig en hij geeft nu aan dat hij wiskunde eindelijk snapt. De bijles docente legt het beter uit dan op school. Keep up the good work!!!!!!!!"

- Simone

Bekijk alle beoordelingen