Den Haag Duinoord - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Den Haag Duinoord

Onze vestiging ligt aan de Reinkenstraat, in het hart van de wijk Duinoord en om de hoek bij verschillende middelbare scholen. Vestigingsmanager Aram Swinkels en zijn docententeam staan 5 dagen per week klaar om uw kind te helpen met huiswerk, bijles of studiecoaching.

Voor de huiswerkbegeleiding bekijken wij per leerling waar hij of zij aan wil werken en welke doelen er gesteld moeten worden voor de begeleiding. We hechten een grote waarde aan planning en proberen daar elke dag mee te starten om de leerling zo zelf ook de kneepjes van het plannen te leren. Tevens zetten we ons in voor structuur, motivatie en concentratie. Daarbij kunnen de leerlingen altijd een vakinhoudelijk vraag stellen mocht iets niet duidelijk zijn. Maandelijks wordt de progressie besproken in een verslag en kunnen er eventuele nieuwe doelen gesteld worden waaraan gewerkt kan worden. Zo blijven de leerlingen continu op de hoogte van hun sucessen en hun verbeterpunten. Op onze Studiekring vestiging bieden we ook de mogeilijkheid aan om bijles of studiecoaching te volgen. Onze locatie heeft een mooie, lichte ruimte waar in alle rust huiswerkbegeleiding gegeven wordt. De bijlessen vinden daarom in aparte lokalen plaats.

Studiekring Den Haag Duinoord zit om de hoek bij het Heldring College, Gymnasium Haganum, Praktijkschool de Poort, Christelijk College de Populier Mavo en Europese school Den Haag. Ideaal, zodat leerlingen niet ver hoeven te reizen voor hun huiswerkbegeleiding!

Bent u benieuwd? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan!

 

Het intakegesprek

Voordat uw kind start met huiswerkbegeleiding houden we eerst een intake gesprek met u en uw kind. Jullie kunnen dan op je gemak de vestiging bekijken en vestigingsmanager Aram adviseert jullie over de juiste begeleiding.

 

Ons team

Ons team bestaat uit verschillende docenten die allemaal in verschillende richtingen zijn gespecialiseerd en aan verschillende niveaus bijles en begeleiding kunnen geven. 

 • Roselien Goli – is gespecialiseerd in het geven van bètavakken, daarnaast geeft ze ook bijles aan basischoolleerlingen.
 • Kirsten Koolhaas – volgt een opleiding tot docent en geeft bijles in Nederlands en Engels. Kirsten geeft ook een aantal keer per week huiswerkbegeleiding.
 • Esther Wills – heeft veel ervaring met de verschillende talen (Nederlands, Duits, Frans, Engels en Latijn) door haar werk als recensent, redacteur en schrijfster.

 

Wilt u meer weten?

U bent van harte welkom op onze vestiging voor meer informatie of u kunt contact opnemen via 070 360 57 36.

Hopelijk tot ziens!

 

 

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Den Haag Duinoord:

De voordelen van Studiekring Den Haag Duinoord

 • Huiswerkbegeleiding, bijles en studiecoaching
 • Persoonlijke aandacht en individuele aanpak gericht op zelfstandigheid
 • Ervaren docenten in de vakken Wiskunde, Natuurkunde, Scheikunde, Biologie, Engels, Nederlands en Duits
 • Leren plannen, structureren en studievaardigheden aanleren in een prettige en positieve sfeer
 • Binnen een straal van 2 km van zes grote middelbare scholen
 • Drie rustige ruimtes, exclusief voor Studiekring

Vestigingsmanager Studiekring Den Haag Duinoord

Aram Swinkels
Vestigingsmanager
Aram Swinkels heeft biologie gestudeerd aan Universiteit Leiden en werkt al vier jaar als huiswerkbegeleider en bijlesdocent. Daarvan is hij twee jaar werkzaam bij Studiekring. Hij is gespecialiseerd in de bètavakken. Daarnaast legt hij de nadruk op de planning en het aanbrengen van structuur tijdens de huiswerkbegeleiding. Tevens creëert hij een rustige werksfeer waarin de leerling verder tot ontplooiing kan komen en daarmee zijn of haar doelen kan behalen.
Openingstijden
Maandag 15.00 - 18.00 uur
Dinsdag 15.00 - 18.00 uur
Woensdag 15.00 - 18.00 uur
Donderdag 15.00 - 18.00 uur
Vrijdag 15.00 - 18.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,4/10
179 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.