Deurne - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Gratis Ouderworkshop

Help je zoon of dochter met ‘leren leren’, plannen en structureren in de workshop: helpen met huiswerk. De ouderworkshop vindt plaats op dinsdag 9 januari om 19.30 uur op de vestiging in Deurne. Klik hier om je aan te melden voor de gratis workshop. We zien je graag op 9 januari! Liever eerst wat meer informatie? Klik dan hier

 

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Check5 Studiekring Deurne

In het IVO-Deurne geven wij huiswerkbegeleiding. En helpen we leerlingen die net dat extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. De vestiging is gehuisvest in school zelf waardoor je meteen na je laatste les je huiswerk kan maken in één van onze 3 vaste lokalen. Maar ook als jij niet op het IVO-Deurne zit ben je welkom bij Check5 Studiekring. Vestigingsmanager Bente en haar docententeam staan 5 dagen per week klaar om je te helpen met huiswerk. Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en aan het einde van de middag is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijles
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Check5 Studiekring Deurne bijles in bijna alle vakken. Van brugklas tot en met eindexamen.

Toetsweekbegeleiding
Leerlingen met huiswerkbegeleiding betalen tijdens de officiële toetsweken een toeslag, hiervoor kun je vanaf de eerste dag voorafgaand aan de toetsweek, elke dag naar de huiswerkbegeleiding komen. Ook op dagen dat je normaal niet zouden komen. Op alle dagen in de toetsweek zijn wij eerder open, namelijk vanaf 12.30 uur. Ook maken wij twee weken voorafgaand aan de toetsweek met de leerlingen een uitgebreide planning. Hieronder een overzicht van de toeslagen.

 • regulier 2-3 dagen HWB, toeslag is € 65,-
 • regulier 4 dagen HWB, toeslag is € 55,-
 • regulier 5 dagen HBW, toeslag is € 45,-

Voor vragen kun je terecht bij een van onze collega’s op de betreffende vestiging.

Topsportklas

Op IVO-Deurne is een topsportklas.Check5 Studiekring biedt deze leerlingen maatwerk zodat ze naast hun sport ook op school de juiste begeleiding krijgen.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Check5 Studiekring is en zodat Bente je goed kan adviseren over de begeleiding.

Contacten met school

Omdat we al jaren samenwerken met het IVO-Deurne kennen we de school en de docenten goed. De lijntjes zijn kort en dat wordt door ouders en leerlingen als heel prettig ervaren.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring (Check5) Deurne:

De voordelen van Studiekring (Check5) Deurne

 • Al jaren een betrouwbare partner van IVO-Deurne in aanvullend onderwijs.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
 • Na je laatste meteen les je huiswerk maken in een vertrouwde omgeving.
 • Ook toegankelijk voor leerlingen van buiten IVO-Deurne.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.
 • Goede samenwerking met de mentoren, leerlingbegeleiders en zorgcoördinator.

Vestigingsmanager Studiekring (Check5) Deurne

Bente van de Gevel
Vestigingsmanager
Openingstijden
Maandag 14.30 - 18.30 uur
Dinsdag 14.30 - 18.30 uur
Woensdag 14.30 - 18.30 uur
Donderdag 14.30 - 18.30 uur
Vrijdag 14.30 - 18.30 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,4/10
179 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.