Deventer De Boerhaave - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Deventer De Boerhaave

Studiekring Deventer De Boerhaave bestaat al sinds 2010. Onze vestiging is gevestigd in het Etty Hillesum Lyceum, locatie De Boerhaave. Hier helpen we leerlingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het maken van hun huiswerk. In school hebben we de beschikking over een eigen lokaal voor huiswerkbegeleiding en daarnaast mogen we klaslokalen gebruiken voor de bijlessen.  Deventer De Boerhaave is open voor alle leerlingen uit Deventer. Dus ook als je niet op het Etty Hillesum Lyceum zit, ben je welkom! Vestigingsmanager Miriam en haar docententeam staan 5 dagen per week klaar om je te helpen met huiswerk. Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Onderbouw
De Boerhaave is de onderbouw afdeling van het Etty Hillesum Lyceum. Wij hebben onze focus dus ook in deze Studiekring vestiging op havo/vwo/gymnasium onderbouwleerlingen.  Bovenbouwleerlingen kunnen terecht bij onze vestiging Studiekring Het Vlier.

Veel ruimte

Studiekring heeft een eigen lokaal in school. Voor elke leerling is er altijd genoeg plek om in een rustige omgeving huiswerk te maken

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring doet en zodat klaas je goed kan adviseren over de begeleiding.

Goede samenwerking

Omdat we al 8 jaar samenwerken met het Etty Hillesum Lyceum kennen we de school goed. We overleggen dan ook regelmatig met docenten en mentoren.


Nieuw bij Studiekring

Toetsweek opvangklas
Van vrijdag 21 tot en met donderdag 27 juni organiseert Studiekring de opvangklas op de Boerhaave. In deze klas kunnen leerlingen onder toezicht en in alle rust de toetsen voorbereiden. Om ze hierin te ondersteunen, is er een begeleider aanwezig die kan helpen met plannen en het beantwoorden van (algemene) vragen. Natuurlijk is er de gelegenheid om overhoord te worden.

Kosten
De kosten van de toetsweek opvangklas bedragen € 90,- per leerling voor alle aangeboden dagen. Het is alleen mogelijk om je kind voor alle middagen in te schrijven. De betaling geschiedt via een eenmalige machtiging.

Meer informatie en aanmelden
Wil je meer informatie over deze dienst? Klik dan hier. Direct aanmelden kan natuurlijk ook via ons aanmeldformulier.


 

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Deventer - De Boerhaave:

De voordelen van Studiekring Deventer - De Boerhaave

 • Al ruim 8 jaar een betrouwbare partner van school in aanvullend onderwijs.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
 • Ook toegankelijk voor leerlingen van buiten het Etty Hillesum Lyceum.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders.
 • Intensieve samenwerking met docenten en mentoren.

Vestigingsmanager Studiekring Deventer - De Boerhaave

Klaas Oordt
Vestigingsmanager
Klaas Oordt is een ervaren onderwijs professional. Hij is bevoegd docent wiskunde en elektrotechniek. Daarnaast heeft hij geschiedenis, aardrijkskunde, natuurkunde, NLT, informatica en Frans gegeven op verschillende middelbare scholen op alle niveaus van VMBO-BBL met lwoo tot en met VWO6 Gymnasium. De eerste helft van zijn loopbaan was hij werkzaam in het bedrijfsleven en heeft daar later, op het snijvlak van industrie en onderwijs, als trainer-coach ook trainingen gegeven op het gebied van verbetermanagement, Lean 6Sigma. In zijn privésituatie heeft hij tot zijn genoegen enkele leerlingen bijles wiskunde mogen geven. Bovendien zit zijn jongste dochter in VWO 3, waardoor Klaas ook heel dicht op het actuele onderwijs zit. Klaas vindt het mooi leerlingen te ondersteunen in het plannen en het verwerken van hun onderwijstaken.
Openingstijden
Maandag 15.15 - 18.15 uur
Dinsdag 14.15 - 17.15 uur
Woensdag 15.15 - 18.15 uur
Donderdag 15.15 - 18.15 uur
Vrijdag 15.15 - 18.15 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,6/10
176 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.