Deventer Het Stormink

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Deventer Het Stormink

BrugklastrainingStudiekring Deventer Het Stormink bestaat sinds 2012. Onze vestiging is onderdeel van het Etty Hillesum Lyceum en wij zijn gevestigd in Het Stormink. Hier helpen we leerlingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken bij het maken van hun huiswerk. In school hebben we de beschikking over een eigen lokaal voor huiswerkbegeleiding en daarnaast mogen we klaslokalen gebruiken voor de bijlessen.  Deventer Het Stormink is open voor alle leerlingen uit Deventer. Dus ook als je niet op Het Stormink zit, ben je welkom! Wij zijn er voor zowel onder- als bovenbouwleerlingen. Vestigingsmanager Daphne en haar docententeam staan 5 dagen per week klaar om je te helpen met huiswerk. Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om √©cht leuke dingen te doen.

Huiswerkbegeleiding, bijlessen en trainingen

Huiswerkbegeleiding
Je huiswerk goed plannen, structuur aanbrengen, leren hoe je moet leren. Kom 3 tot 5 dagen begeleid huiswerk maken bij Studiekring Deventer Het Stormink. Lees meer.

Huiswerkklas
Gaat leren goed, maar heb je vooral behoefte aan een werkplek zonder afleiding van je telefoon? In de huiswerkklas maak jij rustig je huiswerk. Lees meer.

Bijlessen
Het ene vak ligt je beter dan het andere. Op Deventer Het Stormink geven we bijlessen in bijna elk vak. Deze kunnen ook buiten de openingstijden worden ingepland. Lees meer.

Waarom kiezen voor Studiekring Deventer Het Stormink?

  • Al 5 jaar een betrouwbare partner van school in aanvullend onderwijs.
  • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken op alle niveaus.
  • Ook toegankelijk voor leerlingen van buiten Het Stormink.
  • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders.
  • Intensieve samenwerking met docenten en mentoren.


Kom vrijblijvend kennismaken!

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek komen we erachter welk type begeleiding het best bij je past. Vul het aanmeldformulier in of bel Daphne op 057 074 54 89.

Over Deventer Het Stormink

Deventer het stormink

Veel ruimte

Studiekring heeft 2 eigen lokalen in school: RB10 en 12. Voor elke leerling is altijd genoeg plek om in een rustige omgeving huiswerk te maken.

 

intagesprek

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Johanna je goed kan adviseren over de begeleiding.

 

Huiswerkbegeleiding klaslokaal

Goede samenwerking

Omdat we al 5 jaar samenwerken met Het Stormink kennen we de school goed. We overleggen dan ook regelmatig met docenten en mentoren. En zij weten ons ook te vinden.

Advies 2016