Huiswerkbegeleiding & bijles in Dordrecht - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles in Dordrecht

Aan de rand van het historisch centrum, vlakbij het station, geven wij van Studiekring Dordrecht al negen jaar lang huiswerkbegeleiding en helpen we leerlingen die net dat extra zetje of steuntje in de rug kunnen gebruiken. We hebben een gezellige, lichte vestiging waar je in alle rust je huiswerk kan maken en ontspannen voor je toetsen kan leren. Vestigingsmanager Jan en zijn enthousiaste docententeam staan vijf dagen per week klaar om je te helpen en te ondersteunen. Heb je moeite met plannen (of je aan je planning houden)? Of weet je eigenlijk niet helemaal hoe je goed en slim kan leren? Dan kan huiswerkbegeleiding voor jou heel handig zijn. Je komt bij Studiekring je huiswerk maken en leren voor je toetsen. Tijdens de huiswerkbegeleiding word je geholpen met leren en plannen, overhoren we je voor je toetsen, en na drie uurtjes is je huiswerk voor de dag grotendeels af. Bij zijn met je huiswerk, zelfverzekerd aan toetsen beginnen: klinkt mooi toch? En net zo mooi: thuis heb je dan tijd om écht leuke dingen te doen

Bijlessen ook ’s avonds of in het weekend
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak een onvoldoende? Heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak nou eigenlijk in de vingers kan krijgen? Bij Studiekring Dordrecht geven we bijles in bijna alle vakken en op elk niveau. Van brugklas tot en met examenjaar. Ook handig: bijlessen kunnen ook ’s avonds of in het weekend ingepland worden.

Grote vestiging

Onze ruime vestiging heeft meerdere ruimtes en biedt genoeg ruimte voor elke leerling om in alle rust geconcentreerd te kunnen werken. De vestiging ligt ook lekker centraal zodat je uit school snel bij Studiekring kan zijn (zo heb je meer tijd om te leren, en dus in de avond meer vrije tijd).

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zo weet jij wat Studiekring is en kan Jan je goed adviseren over de begeleiding.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Dordrecht:

De voordelen van Studiekring Dordrecht

 • Sinds de opening van de vestiging in 2012 hebben we al honderden leerlingen met bewezen resultaat en succes begeleid
 • Een enthousiast en ervaren team van docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken t/m 6 VWO niveau
 • Prettige en persoonlijke begeleiding
 • Goede prijs- en kwaliteitsverhouding
 • Een ruime vestiging met meerdere lokalen zodat je altijd een rustige werkplek hebt
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren

Vestigingsmanager Studiekring Dordrecht

Jan de Jong
Vestigingsmanager
Adres
adres Nicolaas Maessingel 195A
3311 KR Dordrecht
Routebeschrijving ›

bel studiekring 078 613 05 83

email studiekringNeem contact op

Vraag een gratis intake aan

Openingstijden
Maandag 15.00 - 18.00 uur
Dinsdag 15.00 - 18.00 uur
Woensdag 15.00 - 18.00 uur
Donderdag 15.00 - 18.00 uur
Vrijdag 15.00 - 18.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,4/10
180 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.