Huiswerkbegeleiding & Bijles | Gouda Antonius | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Gouda - Antonius

Heb jij moeite met plannen? Of weet je niet zo goed hoe je moet leren? Leerlingen van het Antonius College kunnen voor huiswerkbegeleiding en bijles terecht op onze vestiging Gouda Bloemendaal. Onze vestigingsmanager en begeleiders staan daar 5 dagen per week klaar om je te helpen met huiswerk.

Tijdens huiswerkbegeleiding maak je in kleine groepjes je huiswerk. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijles in alle vakken
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bijles in bijna alle vakken. En zijn er zowel voor brugklasleerlingen als examenleerlingen. Bijlessen zijn ook buiten de openingstijden van de vestiging in te plannen.

Centrale locatie

Leerlingen van het Antonius College kunnen voor huiswerkbegeleiding en bijles terecht op onze vestiging Gouda Bloemendaal. Elke leerling kan op een rustige plek zijn of haar huiswerk maken.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodatde vestigingsmanager je goed kan adviseren over de begeleiding.

Contacten met school

Omdat we al 7 jaar samenwerken met het Antonius College kennen we de school en de docenten goed. De lijntjes zijn kort en dat wordt door ouders en leerlingen als heel prettig ervaren.

 

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Gouda - Antonius:

De voordelen van Studiekring Gouda - Antonius

 • Al 7 jaar een betrouwbare partner van school in aanvullend onderwijs.
 • Sinds de oprichting begeleidden we al veel leerlingen naar zelfstandigheid.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met bijna alle vakken.

Vestigingsmanager Studiekring Gouda - Antonius

Coördinator Studiekring
Vestigingsmanager
Op de Studiekring vestiging Gouda Antonius College staat een team aan enthousiaste begeleiders voor de leerlingen klaar. Samen met de leerlingen werken we aan hun leervaardigheden, wat hun zelfvertrouwen vergroot. We staan voor een positieve benadering en helpen leerlingen graag om in hun ‘weg’ te vinden naar hun toekomst, want wat je met plezier leert vergeet je nooit meer!.
Openingstijden
Maandag 15.15 - 18.15 uur
Dinsdag 15.15 - 18.15 uur
Woensdag 15.15 - 18.15 uur
Donderdag 15.15 - 18.15 uur
Vrijdag 15.15 - 18.15 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

klaslokaal mobiel

Redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
193 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.