Haarlem Centrum - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Haarlem Centrum

Midden in het centrum van Haarlem, tegenover het NOVA College vind je Studiekring Haarlem Centrum.  Hier geven wij huiswerkbegeleiding en bijlessen aan leerlingen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Vestigingsmanager Thomas en zijn docententeam staan vijf dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of wil je werken aan je studievaardigheden? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na drie uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Studiekring Haarlem Centrum bijles in bijna alle vakken. Van brugklas tot en met eindexamen. Bijlessen kunnen ook gepland worden buiten de openingstijden van de vestiging.

Ruime vestiging

Studiekring Haarlem Centrum heeft een grote, lichte ruimte waar we huiswerkbegeleiding geven. Daarnaast zijn er nog twee lokalen voor bijlessen.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Thomas je goed kan adviseren over de begeleiding.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Haarlem Centrum:

De voordelen van Studiekring Haarlem Centrum

 • Een kleinschalige vestiging met veel persoonlijke aandacht voor elke leerling.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
 • Tegenover het NOVA College en dichtbij het Coornhert Lyceum, het Stedelijk Gymnasium en het Eerste Christelijk Lyceum.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en school.
 • Altijd een rustige plek om je huiswerk te maken.

Vestigingsmanager Studiekring Haarlem Centrum

Thomas van der Hoeden
Vestigingsmanager
Thomas studeerde Toegepaste Onderwijskunde en werkt 20 jaar in training en onderwijs. Hij staat voor een open en individuele aanpak. Zorgt er voor dat een leerling zich gezien voelt, en haalt er energie uit als een leerling groeit in zelfvertrouwen. Thomas helpt daar graag bij.
Openingstijden
Maandag 14.00 - 18.00 uur
Dinsdag 14.00 - 18.00 uur
Woensdag 14.00 - 18.00 uur
Donderdag 14.00 - 18.00 uur
Vrijdag 14.00 - 18.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak

klaslokaal mobiel

7 redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gratis app voor huiswerkplanning en voorbereiding toetsen

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,4/10
178 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.