Huiswerkbegeleiding & bijles in Heemstede | Studiekring - Studiekring - huiswerk, bijles en trainingen

Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Heemstede 

Om de hoek bij het station Heemstede-Aerdenhout zit Studiekring Heemstede. De vestiging bestaat sinds 2012 en is gevestigd in een voormalig woonhuis. Hierdoor kent de vestiging een huiselijke sfeer waar leerlingen rustig hun huiswerk kunnen maken. Onze vestigingsmanager en begeleiders staan 5 dagen per week voor je klaar. Heb je moeite met plannen of wil je werken aan je studievaardigheden? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. Onder persoonlijke begeleiding maak je je huiswerk bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Studiekring Heemstede bijles in bijna alle vakken. Van brugklas tot en met eindexamen. En we zoeken altijd een bijlesdocent die bij jou past. Lees meer.

Brugklas workshop

Wij organiseren een gratis workshop voor alle nieuwe brugklassers (en achtstegroepers die alvast nieuwsgierig zijn) op 24 augustus van 15:30-17:00u. Wilt u uw kind inschrijven of heeft u nog vragen? Dan kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De  meeste  leerlingen  kijken  er  al  maanden  naar  uit:  starten  op  de  middelbare school! Veelal ook een hele spannende tijd, voor leerlingen maar zeker ook voor hun  ouders/verzorgers.  Tijdens  een  anderhalf  uur  durende  workshop  vertellen  we  leerlingen wat zij kunnen verwachten van het nieuwe schoolleven. Ouders/verzorgers zijn ook van harte welkom. Aan bod komt o.a.: ‘Wat staat mij als “brugger” eigenlijk te wachten?’, ‘Hoe houd ik mijn huiswerk in mijn agenda of telefoon bij?’, ‘Hoe kan ik het beste leren voor verschillende vakken?’.

Dichtbij school

Studiekring Heemstede ligt op fietsafstand van het Sancta Maria Lyceum, Coornhert Lyceum, Haemstede-Barger VMBO, Atheneum College Hageveld, Eerste Christelijke Lyceum, Rudolf Steiner College en Montessori College Aerdenhout.

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat de vestigingsmanager je goed kan adviseren over de begeleiding.

Lichte ruimte

Studiekring Heemstede kent een huiselijke sfeer. In een fijne, lichte ruimte maken de leerlingen hun huiswerk. Voor bijlessen zijn aparte ruimtes beschikbaar.

Diensten

We bieden de volgende diensten aan bij Studiekring Heemstede:

De voordelen van Studiekring Heemstede

 • Een kleinschalige vestiging met veel persoonlijke aandacht voor elke leerling.
 • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken t/m 6 VWO niveau.
 • Goede prijs- en kwaliteitverhouding.
 • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en school.
 • Kennis van diverse leerproblemen zoals AD(H)D, dyslexie en PDD-NOS in huis.

Vestigingsmanager Studiekring Heemstede

Guinevere Bentvelzen
Vestigingsmanager
Guinevere Bentvelzen studeerde Orthopedagogiek en specialiseerde zich in leerlingenzorg. Ze werkt al een aantal jaar als huiswerkbegeleider en begeleidde veel leerlingen met bijzondere behoeftes. Ze haalt graag het beste uit elke leerling en laat ze inzien dat leren leuk is.
Openingstijden
Maandag 14.30 - 18.00 uur
Dinsdag 14.30 - 18.00 uur
Woensdag 14.30 - 18.00 uur
Donderdag 14.30 - 18.00 uur
Vrijdag 14.30 - 18.00 uur
Zaterdag Op afspraak
Zondag Op afspraak
Telefonisch is de vestigingsmanager op werkdagen de hele dag bereikbaar.

klaslokaal mobiel

Redenen om te kiezen voor Studiekring

check Ontwikkel vaardigheden waar je een leven lang wat aan hebt

check Experts in alle schoolvakken

check Voor vmbo, havo en vwo

check Altijd een vestiging bij jou in de buurt

check Wetenschappelijk onderbouwde benadering

check Gecertificeerd door de LVSilvsi kleur

Ruim 30.000 leerlingen gingen je voor

★★★★★
★★★★★
8,2/10
193 beoordelingen via de
Feedback Company
 • “Goede begeleinding zodat onze dochter nu kan huiswerk plannen.”
  Margareth Nillesen
 • “Hele goede ervaring met Studiekring (Amadeus Vleuten). Onze zoon is onlangs in de brugklas gestart. Leert plannen, structureren en leren. Tevens bijles voor wiskunde. Fantastische begeleiding.”
  Barbara de Lang
 • “Mede door begeleiding van studiekring Haarlem-noord is onze dochter overgegaan naar Havo 2. Zij leert er studie vaardigheden, concentreren en plannen. Ontlast ook ons gezin en daardoor een verbetering van de sfeer. Kost wat maar wij vinden het waard!”
  Van Wijngaarden
 • “Mijn zoon met PDD-NOS zit bij Studiekring in Zaandam. Ik ben zeer tevreden over de begeleiding en ik word goed op de hoogte gehouden hoe het gaat. Het leren thuis gaat helemaal niet, omdat hij zijn concentratie niet vast kan houden, maar bij Studiekring is hij gemotiveerd om aan zijn huiswerk te gaan.”
  Ellis Lageweg
 • “Ik heb 5 jaar lang bij Studiekring in Prinsenland gezeten. Super veel hulp gekregen bij moeilijke vakken en een fijne rustige plek om mijn huiswerk te maken. Heb met weinig moeite en goede hulp waar nodig mijn examen kunnen halen!”
  Anne
 • “Positieve ervaringen met Studiekring, zowel de bijles als de huiswerkbegeleiding!”
  Kirstin Van Loon

Gratis intakegesprek

Twijfel je over welke oplossing het beste bij je past? Vraag een gratis intake aan. In een vrijblijvend gesprek bespreken we waar je tegenaan loopt en hoe we je het beste kunnen helpen.