Huiswerkbegeleiding en bijles bij Studiekring Hillegom

BrugklastrainingStudiekring Hillegom is gevestigd op een prettige locatie: we hebben namelijk een eigen ruimte in de bibliotheek van Hillegom. Centraal in het centrum bij de haven en op fietsafstand van het Fioretti College.  De vestiging is open sinds het voorjaar 2017 en elke leerling die hulp kan gebruiken bij schoolwerk kan bij ons terecht. Vestigingsmanager Bas en zijn team staan 4 dagen per week voor je klaar. Vind jij plannen moeilijk? Of weet je eigenlijk niet zo goed hoe je moet leren? Dan is huiswerkbegeleiding iets voor jou. In kleine groepjes kom je je huiswerk maken bij Studiekring. Je wordt overhoord, laat je planning controleren en na 3 uurtjes is jouw huiswerk grotendeels af. Zodat je thuis tijd hebt om écht leuke dingen te doen.

Bijlessen
Het ene schoolvak ligt je beter dan het andere. Sta je voor een bepaald vak onvoldoende? En heb je eigenlijk geen idee hoe je dat vak moet aanpakken? Wij geven bij Studiekring Hillegom bijles in bijna alle vakken. Van brugklas tot en met eindexamen. En zoeken altijd een bijlesdocent die bij jou past.

Huiswerkbegeleiding, bijlessen en trainingen

Huiswerkbegeleiding
Je huiswerk goed plannen, structuur aanbrengen, leren hoe je moet leren. Kom 3 of 4 dagen begeleid huiswerk maken bij Studiekring Hillegom. Lees meer.

Huiswerkklas
Ben jij snel afgeleid en zoek je vooral een rustige werkplek waar je geen afleiding hebt van bijvoorbeeld je telefoon? Maak dan je huiswerk in ons huiswerkklas.  Lees meer.

Brugklastraining
De brugklas is super spannend want er komt veel op je af. In de brugklastraining bij Studiekring Hillegom bereiden we je voor op het eerste jaar van de middelbare school. Lees meer.

Waarom kiezen voor Studiekring Hillegom?

  • Een fijne plek in de bibliotheek van Hillegom.
  • Een team van ervaren docenten dat je helpt met vrijwel alle vakken.
  • Kleinschalige vestiging met veel persoonlijke aandacht voor de leerlingen.
  • Ervaring met dyslexie in huis.
  • Wekelijkse terugkoppeling naar ouders en mentoren.


Kom vrijblijvend kennismaken!

Tijdens een vrijblijvend intakegesprek komen we erachter welk type begeleiding het best bij je past. Vul het aanmeldformulier in of bel Bas op 0251 22 27 00.

Over Studiekring Hillegom

Studiekring Hillegom

Dichtbij school

Studiekring Hillegom ligt op fietsafstand van het Fioretti Collegen in Hillegom en in Lissen. En bij die diverse basisscholen.

 

intagesprek

Het intakegesprek

Voordat je start met huiswerkbegeleiding kom je met je ouder(s) op intakegesprek. Zodat jij weet wat Studiekring is en zodat Bas een persoonlijk plan van aanpak voor jou kan maken.

 

Huiswerkbegeleiding

Goede vestiging

Studiekring Hillegom zit in de bibliotheek van Hillegom. We hebben hier beschikking over een afgesloten, lichte ruimte voor huiswerkbegeleiding en bijlessen.

Advies 2016

Reviews

review

"We zijn tevreden over Studiekring, twee zonen zijn geholpen met de begeleiding."

Anoniem

Bekijk alle beoordelingen